Velkommen til BIVA - Danmarks billigste møbelhus!

Filtrér

Skumtyper

Ekstra blød og varm eller fast og ventilerende - hvilke egenskaber har de forskellige skumtyper. Få svaret her og find den ideelle topmadras.

Polyetherskum: En blød og behagelig type af skum med en høj bærevne og et prisvenligt alternativ til de dyrere madrasser med latex og celsius skum. 

Celsius skum 
(også kaldet memory foam): Det blødeste af de tre materialer. Et viskoelastisk materiale med unikke trykaflastende egenskaber. Karakteristisk for dette materiale er, at det former sig efter kroppens varme. Dermed får din krop en ergonomisk korrekt og ensartet støtte mens du sover, da kroppens behov for at skifte liggestilling mindskes. Det er især en fordel for personer med dårlig ryg, da støtten kan være med til afhjælpe smerter i ryg og lænd. 

Latex: Et naturligt udvundet materiale, som I modsætning til celsius skum er elastisk og fleksibelt, hvilket betyder at madrassen føles mere fast. Den helt store fordel ved latex er, at luftventilationen ikke mindskes uanset hvor meget tryk madrassen udsættes for. Har du en tendens til at svede meget, når du sover, så er latex det ideelle valg, da det afleder overskydende varme væk fra kroppen. Se vores udvalg af latexmadrasser her

Skumtyper