Velkommen til BIVA - Danmarks billigste møbelhus!

Madrastyper

Hvilken madras passer bedst til dit behov? Læs om de forskellige madrastyper og find dén madras, der imødekommer dine præferencer. 

BOXMADRAS

En boxmadras er en madras opbygget med en fast ramme, oftest af træ. Takket være rammen er det muligt at montere enten ben eller meder direkte under sengen og gavl for enden. Dermed fungerer en boxmadras som en ganske almindelig seng. I vores sortiment finder du boxmadrasser i forskellige prisklasser i str. 90, 140 og 180 (bemærk boxmadras 180x200 cm er sammensat af 2 madrasser i str. 90x200 cm). Vores boxmadrasser sælges både separat og kombineret med topmadras og springmadras. Du kan se hele udvalget her.

Dobbeltfjedring
Alle boxmadrasser i vores sortiment er dobbeltfjedrede. En dobbeltfjedret madras er konstrueret med to adskilte lag af fjedre ovenpå hinanden. Denne opbygning forbedrer madrassens komfort og fleksibilitet.

SPRINGMADRAS

Springmadrassen er en klassisk madras, som kan fås med forskellige typer af fjedre - bonell, pocket og multipocket. I modsætning til boxmadrasser er springmadrasser ikke opbygget med en fast ramme, hvorfor de er tilpasset sengerammer med lamelbund. I vores store madrassortiment finder du både billige standard springmadrasser og luksus springmadrasser (Aurora) med sublim komfort i str. 90x200 cm140x200 cm160x200cm og 180x200 cm. 

TOPMADRAS

Topmadrasser anvendes ovenpå spring og boxmadrasser. Der er flere fordele ved at gøre brug af en topmadras; Med en topmadras bliver komforten endnu bedre, samtidig med at sliddet på madrassen nedenunder mindskes, hvilket betyder at din spring/boxmadras holder længere. Derudover kan en topmadras kompensere, hvis din madras er for hård. 

Valg af topmadras er meget individuelt, og det afhænger i høj grad af din vægt og dine personlige præferencer. Nogle personer foretrækker en blød madras, mens andre foretrækker en fast madras. Topmadrasser laves overordnet set i tre materialer, Memory Foam, polyether/koldskum og Latex, som fås i forskellige kvaliteter og priser. 

Madrastyper

70 vare(r)

pr. side

70 vare(r)

pr. side