Velkommen til BIVA - Danmarks billigste møbelhus!

Fjedertyper

Alle spring- og boxmadrasser er forsynet med fjedre. Fjedrene sikrer, at madrassen giver kroppen den nødvendige komfort og støtte. Her kan du læse mere om de forskellige fjedre og deres egenskaber.

Bonell-fjeder: En timeglasformet fjeder, der er fremstillet af et langt stykke metal, som er forbundet med spiraltråd i begge ender. I modsætning til pocket fjedre bevæger Bonell fjedre sig ikke uafhængigt af hinanden. Bonell fjedre anvendes i de fleste standard madrasser, og er den billigste fjedertype

Pocket fjedre: Fjedre som er syet ind i små stofposer. Hver enkelt fjeder arbejder selvstændigt og punktelastisk, hvilket giver optimal støtte og komfort, da madrassenformer sig præcist efter kroppen. Madrasser med pocket fjedre er lydløse i modsætning til madrasser med bonell fjedre, da der ikke er metallisk kontakt mellem fjedrene. Vælger du en madras med pocketfjedre, er densiteten(massefylden) af fjedrene ca. 250 pr. m2.

Multipocket fjedre: En madras med multipocket fjedre har flere fjedre pr. m2 end en madras med pocket fjedre. Det betyder at densiteten (massefylden) er væsentligt højere - ca 500 fjedre pr. m2. Jo højere densitet des flere støttepunkter og dermed bedre fleksibilitet og komfort. 

 

Fjedertyper

 

Fjedre

26 vare(r)

pr. side

26 vare(r)

pr. side