Boxmadrasser

Boxmadrasser

Vidste du, at du kan købe dine nye møbler hos Bivapå rentefri afbetaling? Så er økonomien lidt stram for tiden, så kan du alligevel få opfyldt nogle af dine møbeldrømme, uden at det bliver alt for uoverskueligt. Tag til Biva, når du skal handle nye møbler og tilbehør - også på den lille økonomi.

Underkategorier

  • Boxmadrasser 140 cm

    Boxmadras 140x200

    Skal du bruge en boxmadras 140x200, så finder du et stort udvalg her på siden. Madrassen er det vigtigste i en seng. Den skal støtte din krop, imens du sover - helst på en måde, hvor du om morgenen føler dig frisk og veludhvilet. Hos Bivakan du nemt vælge den boksmadras, der passer bedst til netop din krop og dine behov. Vi har ligeledes madrasser med topmadras for ekstra komfort. Når du vælger en af vores boksmadrasser, så er du sikker på at få en madras med god liggekomfort i høj kvalitet. 

    Her finder du alle Boxmadrasser med breddemålet 140 cm

  • Boxmadrasser 180 cm

    Boxmadras 180x200

    Find din boxmadras 180x200 her på siden, hvor vi har et stort udvalg, der garanterer dig god liggekomfort og dermed en bedre søvn. Vores gode madrasser er designet med øje for god komfort, der sikrer dig en god nattesøvn – nat efter nat. En boksmadras er lavet af en robust træramme med bundlameller i træ. Inden i denne boks er der fjedre, filt med mere, der udgør den egentlige madras. En boksmadras kan placeres i de fleste sengerammer, der er minimum 1 cm større end selve madrassen. Den kan også stå alene, hvor du hos os nemt kan tilkøbe fødder dertil. En boksmadras 180x200 er på grund af sin gode liggekomfort og sin alsidige brug en populær madras, de fleste allerede kender.  

    Her finder du alle boksmadrasser med breddemålet 180 cm. Kan du ikke finde den Boxmadras du søger, så klik her.

  • Boxmadrasser 90 cm

    Boxmadras 90x200

    Leder du efter en boxmadras 90x200? Så har vi hos Bivaet stort udvalg, som du kan vælge imellem. En boxmadras er en meget populær seng, da den kan stå alene, men også passes ind i de fleste sengerammer. Udover at være nem at indrette med, så er boksmadrassen også kendt for sin gode liggekomfort. For at sikre dig en god nattesøvn, har vi samlet et bredt udvalg af boksmadrasser, så du nemt kan finde den boxmadras 90x200, som passer bedst til din krop og derfor støtter dig bedst muligt, når du sover.

    Her finder du alle Boxmadrasser med breddemålet 90 cm