Velkommen til BIVA - Danmarks billigste møbelhus!

Boxmadrasser

Vidste du, at du kan købe dine nye møbler hos BIVA på rentefri afbetaling? Så er økonomien lidt stram for tiden, så kan du alligevel få opfyldt nogle af dine møbeldrømme, uden at det bliver alt for uoverskueligt. Tag til Biva, når du skal handle nye møbler og tilbehør - også på den lille økonomi.

55 vare(r)

pr. side

55 vare(r)

pr. side

Boxmadrasser er funktionelle

Med en boxmadras har du en seng, der er let at have med at gøre. Den kommer i ét stykke, så du slipper for at bøvle med flere løse dele, der skal udgøre din seng. Den skal ikke først samles og reguleres. Den har den rigtige højde, den rigtige hårdhed og den rigtige størrelse. Læg en topmadras på, og din seng er klar til at få sengetøj på, og du kan straks indtage din seng.

De fleste mennesker har et meget nært forhold til deres seng. Det er der jo egentlig ikke noget at sige til, siden vi tilbringer så meget tid i vores seng. Desuden er det nok det møbel, vi føler os allermest trygge i. Derfor er det af stor betydning, at du vælger den helt rigtige seng, der passer lige til dig. Boxmadrasser har blandt andet den store fordel, at de kommer som helt færdige senge.

Boxmadrasser kræver kun lidt montering

Du skal muligvis montere ben eller meder under din boxmadras, men bortset fra det, så er sengen klar til brug, når du modtager den. Der er således ikke langt fra køb til ibrugtagning i forhold til en boxmadras. Du skal ikke tænke på hverken lameller, løse madrasser eller at samle selve sengen. Hele den kompakte seng er lige til at placere det sted i dit hjem, hvor den skal stå.

Får du brug for at flytte din seng et andet sted hen, så er det ikke spor besværligt. Mange boxmadrasser er ret lette, så du kan sagtens selv flytte din. Forandring fryder som bekendt, og det kan være både praktisk og rart at flytte lidt eller meget rundt på sine møbler en gang imellem. Giv din indre indretningsarkitekt mulighed for at ændre på placeringen af dit bohave af og til.

Billige og gode boxmadrasser

Hos BIVA kan du finde nogle billige boxmadrasser, der er af god kvalitet. Så vil du gerne sove godt om natten, selv om budgettet er lidt stramt, så se på BIVAs udvalg af gode madrasser til virkelig fornuftige priser. Und dig selv en god seng, det kommer du til at sætte pris på. Og så gør det jo ikke noget, at den ikke er for dyr. God kvalitet til lav pris.

BIVA tilbyder sine kunder rentefri afbetaling. Det er en betalingsform, som tiltaler mange kunder. Det kan være virkelig rart - og somme tide nødvendigt at få sin betaling delt op i mindre bidder. Og når det så oven i købet er rentefrit, så er det bare en ekstra fordel. Det vil sige, at du kan anskaffe dig de møbler og tilbehør til hjemmet, som du ønsker dig, uden at det vælter hele budgettet. Det er et godt tilbud.