Velkommen til BIVA - Danmarks billigste møbelhus!

Madrasser

Forkæl din krop og pift soveværelset op med en komfortabel kvalitets madras i moderne design. Du kender det sikkert godt - efter et stykke tid føles madrassen bare ikke lige så behagelig og støttende, som den har gjort. Fjedre og skum er slidt, og det kan mærkes på kroppen, som ikke længere har ideelle betingelser for at restituere. Det er på tiden at skifte madrassen ud. I vores store madrassortiment kan du finde madrasser i mange forskellige prisklasser og kvaliteter – lige fra gode standard madrasser med bonell fjedre til luksusmadrasser med multipocket fjedre og op til 7 trykaflastende komfortzoner. Med en madras fra Biva får kroppen den nødvendige støtte og komfort under søvnen, så du kan vågne frisk og udhvilet. Se hele udvalget af skummadrasser, boxmadrasser,springmadrasser og topmadrasser i str. 90x200, 140x200, 160x200 og 180x200 her. 

Find den rette madras i god kvalitet

Når du investerer i en ny madras, vil du naturligvis gerne have glæde af den så længe som muligt. Det stiller krav til kvaliteten. Køber du en ny madras hos Biva, kan du være sikker på at såvel pris som kvalitet er i orden. Ligeledes kan du være sikker på at finde et bredt udvalg, der imødekommer mange forskellige behov – både hvad angår design og materiale. Vores madrasser fås således i flere forskellige design, hårdheder, størrelser og materialer. Valg af madras er helt afgørende for om du får den søvn, du har brug for. Bliv godt klædt på, inden du beslutter dig - læs vores madrasguide, som du finder her

Køb billige madrasser i høj kvalitet

Høj kvalitet til billige priser er vores speciale her i BIVA. Fordi vi ved hvor vigtig den gode kvalitet er for vores kunder, men vi ved også, at økonomien nogle gange kan være lidt stram. Lad ikke det give dig søvnløse nætter - Køb hos os enten her på hjemmesiden eller i din nærmeste butik og få rentefri afbetaling på hele dit køb. Vælg dine nye madrasser allerede i dag - og sov godt.