Velkommen til BIVA - Danmarks billigste møbelhus!

Klædeskabe

Det er ikke til at forestille sig et soveværelse eller et børneværelse uden et klædeskab. Det er den bedste måde at opbevare tøj, sko og tasker på, sammen med alt det andet, der ikke bare skal flyde andre steder. Kan du heller ikke undvære et, så køb et med rentefri afbetaling.

1 til 100 af 118

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 100 af 118

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

Klædeskabe til store og små

Ud over soveværelset, hvor det nærmest er obligatorisk, så er der mange andre steder, hvor tøjskabe passer rigtig godt ind. Har du en rummelig gang eller entré, så er det et perfekt møbel til sko, støvler og overtøj. Mange vælger også at bruge skabe i deres bryggers og til opbevaring af tøj og andet i kælderen. Skabe har en god størrelse, og de er lette at indrette efter lige dit behov.

I et soveværelse er der rigtig mange muligheder for at indrette med klædeskabe. Det kan være en hel væg med skabe, der går fra gulv til loft, eller et enkelt, der står frit. Eller til den store drøm med walk-in closet med skabe over det hele. Hos børnene er det et sted, hvor de kan have alt deres tøj, men også legetøj. Du kan indrette med hylder, kasser og bøjlestænger, så intet skab er det samme indeni.

Klædeskabe der er praktiske i brug

Fordelene ved klædeskabe af mange. Du kan indrette en fløj med hylder fra top til tå og en anden med en bøjlestang til skjorter, kjoler og blazere, der ikke skal blive krøllet. Du kan også vælge at have skuffer indeni skabet, hvor du nemt kan have de mindre ting som sokker, slips eller smykker. Det at et skab er så alsidigt indvendigt er grunden til, ingen har lyst til at undvære det.

Udvendigt er mulighederne lige så store. Du kan få en eller flere skabslåger med spejle, som gør det lettere og sjovere, når du skal vælge det helt rigtig tøj at tage på. Med spejle i den størrelse er det også lettere at se, om det hele sidder, som det skal. Der er skabe med skinnende overflader, der kan give en flot kontrast i et soveværelse, lige som alle låger fås i lyse og mørke farve. Vælg det, du bedst kan lide.

Billige og smukke klædeskabe

Hvis du har brug for meget skabsplads i form af klædeskabe, vil du sikkert tro, det bliver rigtig dyrt. Heldigvis er der mange gode muligheder for at finde moderne skabe, der er både billige, og som er perfekte, hvad angår indretningen. Det skal ikke koste en formue at indrette sig med et praktisk skab, der oveni har et smukt og moderne ydre. Tværtimod skal design være for alle, der gerne vil have det.

Det gælder også for dig, der måske ikke lige nu har pengene til et nyt klædeskab, for hos BIVA kan du nemt få rentefri afbetaling når du handler. Du kan få lige de skabe, der vil passe ind hos dig, og du kan få dem med det samme. Det er et vigtigt møbel, og det er bedre at få noget fra starten af, der fungerer, der er praktisk, og som er rigtig flot at se på hver eneste dag.