Velkommen til BIVA - Danmarks billigste møbelhus!

Skænke

Har du brug for en rummelig og funktionel løsning til opbevaring i stuen, så er en skænk et rigtig godt valg. Hos BIVA finder du et stort udvalg af skænke i forskellige design, materialer og stilarter. Uanset, dit behov for opbevaring, finder du her et møbel i den rigtige størrelse med forskellige typer ruminddeling, låger og skuffer samt et stort udvalg af højskænke. Se hele sortimentet, find inspiration og vælg den skænk, der passer perfekt ind i din boligindretning.

1 til 100 af 164

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 100 af 164

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

 

Sådan finder du den rigtige skænk

Mangler du opbevaring i stuen, i køkkenalrummet eller på kontoret, bør du overveje en skænk. Her får du et møbel, der ikke optager meget gulvplads, men som til gengæld byder på rigtig meget opbevaringsplads. Når du skal vælge den skænk, der passer til dit behov, bør du overveje følgende: Hvor meget opbevaringsplads har du brug for? Hvor skal møblet stå – giver det begrænsninger i forhold til mål? Har du præferencer i forhold til materialer, farver og design? Foretrækker du låger, skuffer, åbne rum eller en kombination?

Minimalistisk stil eller genbrugstræ

En skænk er yderst velegnet til opbevaring af løse genstande i hjemmet, som du gerne vil have organiseret og gemt af vejen, f.eks. kaffestel, fade og duge. Hos BIVA finder du alt fra minimalistiske skænke i stilrent og funktionelt design med matte låger og skuffer i hvid og olieret eg eller valnød til patinerede skænke udført i genbrugstræ og stål med en særdeles indbydende finish.

Elsker du den strømlinede hi-tech-stil, bør du kigge nærmere på vores skænke i hvid højglans. Nogle af skænkene er forsynet med låger og skuffer og åbne opbevaringsrum, mens andre kun har skuffer eller låger. Du kan både finde skænke med almindelige låger og skænke med push-open låger eller skydelåger.

Genbrugstræ er de senere år blevet benyttet i stor stil til produktion af opbevaringsmøbler og spiseborde m.m. – ofte kombineret med fronter og stel i metal. Skænke lavet af genbrugstræ har en lækker patineret finish og en rustik overflade, som giver en helt unik og personlig udstråling i stuen. De viser, at du har taget stilling og kærer om miljøet.

Bring naturen ind i hjemmet

Trælooket har altid været særdeles populært i boligindretningen - og med god grund. Træmøbler giver nemlig varme og personlighed i hjemmet, og de bidrager i høj grad til at skabe et indbydende miljø, hvor det er rart at opholde sig. Hvad er det så, der er så særligt ved træ? Flere forskellige ting: Først og fremmest har træ unikke åretegninger, som giver en yderst smuk overflade. Ikke to strukturer er ens. Træets glød og farvenuancerne er ligeledes forskellig fra træsort til træsort. Egetræ, akacietræ og bøgetræ har eksempelvis en lys glød, mens valnød og kirsebær er mere mørk. 

Træ kan ændre udtryk afhængigt af, om det er ubehandlet, olieret eller lakeret. Ubehandlede træmøbler har en rå, patineret finish, som bringer charme ind i boligen takket være det unikke vintage-udtryk. Møbler, der er behandlet med hvidolieret olie, har en smuk hvidlig overflade, som på elegant vis fremhæver træets strukturer. Her på siden finder du både ubehandlede, olierede og lakerede skænke i træ med skuffer og låger i mange forskellige størrelser og udformninger.

Varberg skænk

Billige skænke af høj kvalitet

Hos BIVA går vi ikke ned på kvalitet, men vi sænker gerne priserne, så du hos os kan få kvalitetsskænke til de laveste priser på markedet.

Når du køber møbler hos os, har du mulighed for at dele betalingen op i mindre rater via vores rente- og gebyrfri afbetaling. Skal du købe en skænk eller flere møbler til hjemmet, kan du helt uden ekstra omkostninger nøjes med at afbetale et lavt og overkommeligt månedligt beløb og samtidig få dine møbler hjem i stuen med det samme. Det kalder vi win-win.

Lagos skænk