Velkommen til BIVA - Danmarks billigste møbelhus!

Rumdelere

Hos BIVA finder du et stort udvalg af moderne rumdelere i flotte og indbydende designs. En rumdeler er et smart og dekorativt opbevaringsmøbel, der kan benyttes til opbevaring af dokumenter, bøger, dekorationer mv. i stuen eller på kontoret. Fordelen ved en rumdeler er, at den både kan fungere som en traditionel reol og som skillevæg. Se vores store udvalg af praktiske opbevaringsmøbler i mange forskellige størrelser og farver med alt fra 2 til 16 rum.

8 vare(r)

pr. side

8 vare(r)

pr. side

Sådan finder du den rigtige rumdeler

Har du brug for at dele børneværelset i to, at skabe inddeling mellem stue og spisestue, eller har du bare brug for en masse god opbevaringsplads på kontoret, er en rumdeler det møbel, du har behov for. Når du skal vælge en rumdeler, bør du overveje følgende: Hvor stort et møbel har du brug for? Skal den fungere som skillevæg, bruges til opbevaring eller en kombination? I hvilket rum skal den stå? Foretrækker du kvadratiske eller asymmetriske rum? Skal der rumdeleren kunne rumme opbevaringskasser?

Du kan få rumdelere med alt fra 2 til 16 rum – nogle er udført med kvadratiske rum og er perfekte til opbevaringskasser, mens andre har asymmetriske rum, hvilket tilfører rummet et specielt designmæssigt udtryk. Skal rumdeleren bruges på et børne- eller teenageværelse eller på kontoret, kan du med fordel overveje en rumdeler med skrivebord. Det er en smart og pladsbesparende løsning.

Skab små oaser i boligen med en rumdeler

En rumdeler er en rigtig god løsning til opbevaring af forskellige ting. Den er ligeledes velegnet til at skabe et enkelt og dekorativt udtryk i boligen og til at lave små hyggelige oaser i værelser, stuer og spisestuer. Anvendelsesmulighederne er med andre ord mange. Dine individuelle stilmæssige præferencer er – i samspil med det ønskede formål og størrelsen på din bolig – afgørende for, hvilket design, der er passer bedst ind i dit hjem.

Et lille møbel er perfekt til legetøjskasser på barneværelset, mens et møbel med 16 rum giver en god mulighed for opdeling eller afskærmning. Hos BIVA finder du et bredt og varieret udvalg af smarte rumdelere i mange forskellige størrelser, farver og materialer. Fælles for dem alle er, at prisen og kvaliteten er i orden. Pift din bolig op med en rumdeler, og få styr på dine eller børnenes ting.

Takket være den kvadratiske ruminddeling og dybden på rummene er flere af BIVA’s rumdelere ideelle til opbevaringskasser. Dermed kan de med fordel benyttes på børneværelset, kontoret, i stuen eller et andet sted i hjemmet, hvor der er behov for et reolmodul til organisering af ting. Rummene er typisk store og kvadratiske, og det giver dig mulighed for at sætte et personligt præg på en praktiske opbevaringsløsning ved at vælge de opbevaringskasser- eller kurve, er passer ind i din personlige stil.Billige rumdelere til hele boligen

Hos BIVA finder du rumdelere til alle hjemmets rum. De kan både bruges til at dele rummet op og som en praktisk reol op ad en væg med kasser eller kurve til legetøj, stearinlys, dokumenter, billeder mv. 

Står du med et behov for organisering i hjemmet nu og her, men uden at have sparet op til et nyt møbel, kan du gøre brug af vores rentefri afbetaling. Det giver dig mulighed for at tage din rumdeler i brug med det samme, mens du afbetaler den med et lavt månedligt beløb.