Velkommen til BIVA - Danmarks billigste møbelhus!

Stigereoler

Reoler kan generelt godt blive lidt tunge og dermed ikke et møbel, der passer ind i et moderne hjem. Især da en reol skal kunne bruges til så meget andet end bøger, for det ser flot ud med forskellige slags nips og billeder på et møbel som som f.eks. stigereoler, som du sammen med meget andet kan købe med rentefri afbetaling

11 vare(r)

pr. side

11 vare(r)

pr. side

Stigereoler er det moderne valg

Tidligere var reoler noget, der kun fandtes i stuerne og måske i soveværelset, men fordelen ved en stigereol er, at den ikke fylder nær så meget. Det lette og elegante design gør stigereoler perfekt både til den klassiske brug, men også i entreer og børneværelser. Enkelte af dem ligner reelt også en stige, og det er med til at understrege det moderne ved designet, mens andre er helt perfekte til brug i bryggers, loft eller kælder.

Stigereoler er samtidig et møbel, hvor du kan sætte så mange af dem sammen, som du har enten plads eller lyst til. Du kan få et let og luftigt reolsystem, der fylder en hel væg eller et helt værelse. Samtidig bliver det hverken for tungt eller for meget, uanset om alle hylder har den samme højde eller ej. De kan nemt kombineres med dekorative kasser, så du kan holde orden i alt på en pæn måde.

Stigereoler har mange former

Om du er til de klassiske stigereoler, der er kendt for deres lette design, eller de moderne, der ligner stiger, det er en smagssag. De har det til fælles, at de ikke vejer det store, og de er derfor meget lette at samle, selv hvis du ikke har nogen til at hjælpe dig. De er rigtig gode på børneværelserne, for ikke kun er der plads til legetøjet, de kan også monteres i væggen, så de ikke kan vælte.

Har du plads til opbevaring i din kælder eller på loftet, så passer en stigereol perfekt til flyttekasser eller stabelkasser. Dine ting kan stå sikkert selv nede ved gulvet. De har hylder af træ, og skelettet kan enten være i træ eller i metal. Det er derfor rigtig nemt at holde dem rene og pæne, lige meget hvor i dit hjem, de står, og hvad du bruger dem til i hverdagen.

Billige stigereoler, der kan det hele

De fleste vil mene, at stigereoler er forholdsvis billige møbler, men som med så meget andet, er der store forskelle også her. Blandt dem, der ikke koster så meget, finder du dog nogle af de absolut flotteste designs. Det er den slags reoler, du ikke bruger på loftet eller i kælderen, men i stedet har som et modestatement et sted i hjemmet, hvor alle dine gæster kan se dem. Pynt din stigereol med billeder og potteplanter og se selv forskellen.

Pænt og stilfuldt design til gode priser finder du her hos BIVA. Det gælder både stigereoler, men også alt andet, du skal bruge til dit hjem. Her kan du også vælge en løsning med rentefri afbetaling så du kan få de møbler, du skal bruge, eller bare de møbler, du godt kunne tænke dig. Der er ingen grund til at vente med at få det hjem, der gør dig glad hver eneste dag.