Velkommen til BIVA - Danmarks billigste møbelhus!

Reolsystem

Hos BIVA finder du et stort udvalg i flotte og funktionelle reolsystemer, der vil pynte i ethvert hjem. Hvis du oplever lidt lavvande i kassen, skal det ikke være nogen hindring for, at du kan indrette dít hjem med et nyt reolsystem.For hos BIVA tilbyder vi nemlig rentefri afbetaling når du køber dit nye reolsystem hos os.

8 vare(r)

pr. side

8 vare(r)

pr. side

Reolsystemer skaber overblik

Der er ikke mange møbler, der kan gøre en så stor forkel i din bolighindretning, som et reolsystem. For med et smart reolsystem får du ikke alene et pænt møbel, du får også opbevaringsplads til alle de ting, som du gerne vil have lige ved hånden, men som du på den anden side ikke ønsker skal give rod i din stue. Et reolsystem giver det perfekte overbilk til ting som lysestager, dvdfilm, duge, bøger og meget mere.

Når du skal købe reolsystemer, er det vigtigt, at du ikke undervurdere, hvor meget opbevaringsplads, du har brug for. For der er ikke noget ved at købe en reol, hvor du bliver nødt til at proppe alle dine ting ind, for at få plads til det hele. Hvis du sørger for, at du har skuffer og hylder nok, så får du et meget bedre overblik over alle dine fine ting. Så er det nemt at finde, det du lige leder efter.

Køb de rigtige reolsystemer

Når du skal vælge det rigtige reolsystem til lige netop dit hjem, så tænk på, hvilken stil du går efter. Hvis du er til den meget minimalistiske stil, bør du vælge et reolsystem med lige linjer og uden for mange detaljer. Derved kommer din nye reol til at understrege stilen i dit hjem i stedet for at kollidere med den. Vælg også gerne en reol, der passer til dit sofasæt. Så matcher din stue rigtig flot.

En anden vigtig ting at tage højde for, er hvor meget plads du reelt har kan afsætte til dit nye reolsystem. Hvis du har en lille stue eller eksempelvis strå vægge, bør du overveje at købe lave reoler. De kan eventuelt kombineres med en væghængt reol i enten samme farve eller en kontrastfarve. Visuelt optager disse reoler ikke så meget plads i din stue. Derved kommer stuen ikke til at se overfyldt og lille ud.

BIVA har billige og flotte reolsystemer

Hvis du leder efter stort udvalg i flotte og funktionelle reolsystemer, der både skal være billige og tidssvarende, så er BIVA det helt rigtige sted at kigge. For hos os finder du et stort udvalg i mange forskellige typer reoler, der alle har det tilfældes, at de er lavet i et stilfuldt og prisvenligt design. Se vores store udvalg af reoler og vægskabe herover, og bliv inspireret til dit næste køb.

Hvis du køber dit nye reolsystem her hos BIVA, tilbyder vi rentefri afbetaling på dit køb. Husk også, at vi altid tilbyder dig 30 dages fuld returret på dit nye reolsystem. Alle vores reoler er desuden lette at rengøre, så de holder sig pæne år efter år. Vi står også altid klar med råd og vejledning, hvis du har brug for dette, inden du foretager dit køb af et nyt reolsystem.