Velkommen til BIVA - Danmarks billigste møbelhus!

Konsolborde

Leder du efter et billigt konsolbord, som er i det helt rigtige design, og hvor kvaliteten er i top? Hos BIVA kan du finde et bredt udvalg af konsolborde i top kvalitet til gode priser. Køber du dit konsolbord via vores rentefri afbetaling slipper du for at lægge hele beløbet med det samme.

14 vare(r)

pr. side

14 vare(r)

pr. side

Konsolborde i høj kvalitet

Leder du efter et billigt konsolbord, som er i det helt rigtige design, og hvor kvaliteten er i top? Så skal du læse med her. Et konsolbord fra BIVA kan være med til at skabe et kreativt arbejdsmiljø. Vi udbyder flere designs, der passer til forskellige behov, så du kan skabe dit eget personlige præg. Nogle af de konsolborde, du finder hos BIVA, har skuffer og hylder, og giver derfor også en praktisk opbevaringsmulighed.

Med et konsolbord fra BIVA kan du skabe det perfekte rum med plads til dine kreative behov. Vores borde er i top kvalitet og med funktionelle designs, der passer til dine behov. Konsolborde indbyder til kreativitet og produktivitet, og kan derfor have en fantastisk effekt i hjemmet. Derudover kan det fungerer som en opbevaringsløsning til kontorartikler eller andet. Et konsolbord fungerer også som ekstra indretning, med mulighed for at pynte ekstra op med blomster, lys og nipsting.

Konsolborde til dine behov

Konsolborde har flere funktioner, både i den dekorative og praktiske ende. Som en pyntegenstand giver det endeløse muligheder for at sætte et personligt præg, med dekorativ belysning, pynteting, et spejl ovenover eller andet. Hvis du er mere praktisk anlagt, kan du overveje et minimalistisk bord med et par skuffer til de vigtigste kontorartikler. Et konsolbord kan finde sig til rette næsten hvor som helst; bag ryggen af en fritstående sofa eller op ad en ledig vægplads.

Et konsolbord kan skabe en unik og hyggelig stemning i de enkelte rum, og samtidig være anvendelige som et praktisk og dekorativt møbel. Hos BIVA finder du et bredt udvalg af forskellige stilarter og størrelser, og giver dig en unik mulighed for at finde det helt rigtige konsolbord. Brug konsolbordet som en del af indretningen eller til at skabe et arbejdsrum, der indbyder til at bruge tiden, der hvor det giver mening.

Billige konsolborde i høj kvalitet

Med billige konsolborde fra BIVA kan du skabe det arbejdsrum, du går og drømmer om. Et bord skal være funktionelt og stabilt, men også være pænt at se på. Som et markant element i indretningen, skaber det en ramme, og derfor er det vigtigt, at du vælger et bord med det helt rigtige udtryk og design. Med kombinationen af et flot design og høj kvalitet giver BIVA et udvalg, der er svært at sige nej til.

Her på siden kan du finde et konsolbord til hele hjemmet efter behov. Vi tilbyder et udvalg af dekorative og praktiske konsolborde med flere anvendelsesmuligheder. Brug konsolbordet som en del af indretningen eller til at skabe et praktisk arbejdsrum. Hos BIVA kan du købe dit nye konsolbord med rentefri afbetaling så du slipper for at lægge hele beløbet på én gang. På den måde kan du bekymringsfrit nyde dit nye konsolbord med det samme.