Velkommen til BIVA - Danmarks billigste møbelhus!

Filtrér

LED-spots

Indbygningsspots med LED er fantastiske på flere områder. De giver et rigtig godt lys, og kan derfor bruges i store rum, entreer og køkkener. Samtidig bliver de ikke varme som andre lamper og spots, og det gør dem sikre. Desuden kan du købe dem med rentefri afbetaling og sikre både lys hjemme og økonomien.

7 vare(r)

pr. side

7 vare(r)

pr. side

Led spots der kan vinkles

På samme måde som en skrivebordslampe kan LED spots vinkles. Lyset kan derfor kastes i lige den retning, der passer bedst. Det kan give det helt rigtige lys på badeværelset, og det kan også bruges ved spejlet både der og ved klædeskabet. Mange bruger dem også i loftet i køkkenet, hvor de kan give et behageligt baggrundslys. De bliver ikke varme på samme måde, og de er derfor meget sikre at bruge også.

Ikke kun er Led spots køligere, de er også meget energibesparende, så vælger du mange af dem i dit hjem, vil du kunne se det på elregningen. De kan sagtens kombineres med alle former for almindelige lamper i alle rum, hvor den ene bruges til baggrundsbelysning. Du kan så tænde for det hele, hvis du har brug for et godt arbejdslys eller bare vil have masser af lys den dag eller aften.

Led spots er den perfekte løsning

Som med alle andre typer af lys og lamper, så findes LED spots både som indbygning og som det, der hedder downlights. Det er lamper, der kan det samme som en pendel, men som er helt flad og moderne. De giver et rigtig godt lys på badeværelset. LED spots fås desuden både med kanter i plast eller metal, så det er nemt at finde en farve og en stil, der passer til der, hvor du gerne vil sætte den eller flere op.

Når de er monteret, så kan du justere, hvor lyset skal pege hen, og dermed får du nemt perfekt lys til alle rum. Da LED spots heller ikke optager meget plads, så er det nemt at finde plads til dem alle steder, og det er med til at gøre dem meget populære. Har du en have eller en havegang, så findes der også LED spots, der er beregnet til at blive sat op her.

Billige, flotte og energibesparende Led spots

Det er overraskende nemt at finde Led spots, der koster en formue. Generelt ligner de alle de andre, og der er derfor ingen grund til ikke at købe de billige, der kan helt det samme, som dem der koster meget mere. De vil give det helt samme lys, og lyset kan justeres på samme måde. Der er også steder, hvor du ikke kun finder nogen, der ikke koster alverden, men hvor der er mange forskellige at vælge mellem.

Leder du efter det helt perfekte og energibesparende lys til badeværelset, dine klædeskabe, entreen, køkkenet eller et helt andet sted, så kig ind hos BIVA. Vi har ikke kun har LED spots, men alt andet til hjemmet. Alt sammen noget, der er tilgængeligt med rentefri afbetaling så du ikke behøver at bekymre dig om alt det økonomiske, når du er i gang med noget så vigtigt som at indrette dit hjem.