Velkommen til BIVA - Danmarks billigste møbelhus!

Pendler

Pendler er uden tvivl en af de mest populære lampetyper, der findes. Der er nemlig pendler, der passer til alle typer af rum og værelser, og det er det lille ekstra, som dit hjem ikke kan være foruden. Køb dem med rentefri afbetaling når du alligevel er ude og finde alt det flotte til dit hjem.

1 til 100 af 123

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 100 af 123

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

Pendler til hele dit hjem

Hvis det er pendler, der skal hænge i dit køkken eller over dit spisebord, så er det vigtigt, at de giver et rigtig godt lys. I et køkken skal den være til at arbejde ved, og den skal være nem at gøre ren, for mados sætter sig lige meget hvad. Derfor vælger de fleste pendler i glas til et køkken. Ved spisebordet er lyset lige så vigtigt, og her skal lampen også være meget dekorativ.

Mange vælger også pendler til at hænge over sofabordet i stuen eller til loftet i soveværelset. Her er design igen den vigtigste faktor. Men hvor lyset i stuen gerne må være godt, men ikke for skarpt, skal det i soveværelset helst være behageligt. En lampe til loftet må gerne skille sig ud rent designmæssigt og samtidig passe ind, både når lyset er tændt og slukket. Pendler som disse er også nogen, som du nemt kan skifte ud efter humør.

At passe på sine pendler

Pendler i glas skal tørres af med en fugtig klud. Hænger den højt oppe, så er det med at finde trappestigen frem, så den kan blive vasket af. Selvom snavs nemt kan ses på dem, så har de den store fordel, at de er meget lette at holde, og at de derfor holder sig smukke i rigtig mange år. Er det en lampeskærm i stof, så skal de også tørres af, for så holder de sig tilsvarende pæne i rigtig lang tid.

Pendler kommer også i rigtig mange størrelser. Du kan vælge en stortromme formet en til dit spisebord, ligesom du kan vælge to små og ens, der kan hænge i stuen. Røgfarvet glas giver et rigtig godt lys og er gode at bruge i et køkken, mens glas i mange andre farver er perfekte i en dagligstue eller et soveværelse, hvor de både passer ind, men også er lette at holde pæne i mange.

Find billige og moderne pendler

Det fantastiske ved billige pendler er, at du så nemt kan pifte dit hjem op. Lys skaber et helt andet liv, og du behøver ikke mere end at skifte en gammel og kedelig lampe ud med en ny og moderne for at få et helt andet rum. Fordi det ikke koster mere, og fordi det er nemt selv at sætte nye pendler op, så er det noget, du kan klare på rekordtid.

Det er så vigtigt med den rigtige belysning i alle dine rum, og er du i gang med at indrette dit hjem med nye møbler, så må du ikke glemme at få pendler og andre lamper med samtidig. Det kan være lidt af en udskrivning med alt det, der hører til et smukt og moderne hjem, men her hos BIVA kan du både gøre det billigt og med rentefri afbetaling samtidig med du får fremragende kvalitet og design for pengene.