Velkommen til BIVA - Danmarks billigste møbelhus!

Loftlamper

Loftlamper er ideelle til at skabe en god og behagelig belysning, og de kan benyttes i alle hjemmets rum. Uanset om du er på udkig efter belysning til køkkenet, stuen, badeværelset, børneværelset eller entreen, så kan du finde en passende loftlampe i vores store og spændende sortiment. Vi fører LED loftlamper i mange forskellige stilarter - lige fra det enkle og stilrene til det kreative og moderne look. Diversiteten er stor, og vores loftlamper kommer i et væld af smukke farver og materialer - blandt andet kobber, træ og glas. Søger du en sjov og farverig børnelampe til dit barns værelse, kan du også finde dette. Se hele udvalget af stilfulde loftslamper her. 

1 til 100 af 113

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 100 af 113

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

Sådan finder du den rigtige loftlampe

Er du netop flyttet i ny bolig, eller trænger du bare til lidt fornyelse i din gamle stue? De færreste kommer uden om loftlamper – af flere årsager. Lamperne optager hverken gulv- eller vægplads, og de giver et godt lys til hele rummet ved en central placering eller et intimt og varmt lys til dele af rummet ved en placering i et hjørne. Når du skal købe ny loftlampe, bør du eksempelvis overveje følgende: Hvor skal lampen hænge? Skal den give lys til hele eller dele af rummet?  Har du ønsker til farve, materiale eller design?

Skærmtypen kan ofte indikere, om lampen egner sig over spisebordet eller i højere grad til hyggehjørnet ved lænestolen. En smal lampeskærm vil give en begrænset mængde lys, mens en mere åben skærm beriger hele rummet med lys. Ledningens længde spiller også en rolle. En lampe, der hænger i sin ledning vil give et mere afskærmet lys, mens en lampe, der monteres direkte i loftet, giver et bredere lys. Husk desuden på, at lampens lysstyrke i høj grad afhænger af den pære, du vælger at sætte i. 

Skab hygge og stemning med en loftlampe

Loftlamper er særligt velegnede, hvis du ønsker at skabe hyggelig belysning i et rum, hvor der ikke er plads til lamper på gulvet eller på borde – eksempelvis i soveværelset eller entreen. Loftlamper er endvidere yderst praktiske til større rum, hvor lampen på en naturlig og behagelig måde kan lyse rummet op og dermed fremhæve og personliggøre indretningen. Den rette loftlampe kan bidrage til at skabe en stemningsfyldt og hyggelig atmosfære i din bolig.

Har du behov for en lampe, som aldrig står i vejen, som ikke optager gulv- eller vægplads, og som giver et godt lys i dit hjem, er en loftlampe det rigtige valg. Diversiteten er stor, når det kommer til loftlamper, der fås i et væld af farver, designs og materialer – herunder bl.a. kobber, træ og glas. Søger du en sjov og farverig børnelampe til dit barns værelse, kan du også finde dette med kendte og vellidte motiver.

Billige loftlamper til hele boligen

Hos BIVA har vi et stort udvalg af billige loftlamper til alle boligens rum. Vi bestræber os på at tilbyde kvalitetsmøbler- og inventar til rigtig gode priser. Skulle du mod vores forventning finde én af vores lamper billigere et andet sted, så matcher vi prisen. På den måde kan du være sikker på, at vores priser er de bedste.

Skal du købe lamper til alle boligens rum, eller er du i gang med at ommøblere hele stuen, kan du vælge at afbetale det samlede beløbet med en lav månedlig ydelse. Vi tilbyder nemlig rentefri afbetaling. Det samlede beløb bliver præcis det samme, som hvis du betalte kontant.