Velkommen til BIVA - Danmarks billigste møbelhus!

LED-lamper

LED er meget mere end de indbygningsspots, du ser på badeværelser og i køkkener. Der er nemlig flere og flere lamper, der kommer med LED. Det er lamper til alle rum, og de kan fås med rentefri afbetaling så du kan få et smukt og energirigtigt lys i alle værelser hjemme.

23 vare(r)

pr. side

23 vare(r)

pr. side

LED-lamper til loft og bord

Fordelene ved LED-lamper er rigtig mange. De bliver ikke varme på samme måde, som andet lys, så der skal mere til, før børn brænder sig på dem. De bruger næsten ikke noget energi, og de er meget miljørigtige. Desuden fås de til alle typer af værelser, så du kan få LED i hele dit hjem uden problemer. Det er elegante lamper med godt lys til over spisebordet, det er godt lys på skrivebordet, og det er smukke bordlamper.

Hvis du har en lang gang, så er en skinne med Led-lamper den helt perfekte løsning. Den kan hænge centreret, og du kan justere lyset, så det peger i de retninger, du gerne vil have. Fordi den ikke bruger meget energi, så kan den også være rigtig god om natten, så der er lys, hvis børnene vågner. Eller også kan de få deres egen børnelampe med LED på deres værelser, så de har deres eget.

LED-lamper er praktiske i hverdagen

LED-lamper har en rigtig lang levetid, og det er nemt at udskifte pæren, når det bliver nødvendigt. Det gør dem praktiske i hverdagen, for der kommer til at gå lang tid, før det overhovedet bliver aktuelt. De skal ellers vedligeholdes som alle andre lamper, hvor dele i stål og glas skal gøres rent på samme måde som klassiske lamper. I hverdagen er det nget, der nemt kan klares med en opvredet klud.

Hvis du har valgt en LED-lampe med en moderne skærm af papir eller stof, skal du være mere forsigtig, når du gør den ren, så du ikke kommer til at skade lampen. Selvom en lampeskærm nemt kan skiftes ud, så er det ærgerligt, hvis den går i stykker. Ellers skal du brug dine LED-lamper på helt samme måde som all andre lamper, du måtte have derhjemme, for de er ikke mere følsomme end andre.

Moderne og billige LED-lamper

LED-lamper har den store fodel, at de virkelig kan spare dig meget, når du får din næste elregning. Står du og vil udskifte dine lamper, så vælg dem i stedet for de almindelige. Ikke kun kan du spare på strømmen, du kan også købe rigtig billige lamper, der dermed vil spare dig endnu mere. Flot og moderne design behøver ikke være dyrt, og her er der mulighed for en dobbelt besparelse.

Om du er til en ny pendel eller bordlampe i LED, så kan du finde den her hos BIVA. Vi har både gode priser på flot design og mulighed for rentefri afbetaling hvis du foretrækker det. Udvalget er rigtig stort, så du finder nemt LED-lamper til hele dit hjem. Lige som du også finder alt det andet til hjemmet samlet et sted til de samme gode priser og til de samme gode vilkår.