Velkommen til BIVA - Danmarks billigste møbelhus!

Lamper

Forny dit hjem med stilfulde og billige lamper fra BIVA. Lamper giver ikke kun lys, men er også en udsmykning, der løfter indretningen og skaber en stemningsfuld atmosfære i dit hjem. Hos BIVA finder du blandt andet gulvlamper, væglamper, loftlamper, pendler, bordlamper og udendørslamper i forskellige former og materialekombinationer – nogle er lavet af kobber og messing, mens andre er udført i træ og glas. Uanset om du leder efter en lampe med et råt og industrielt look, en klassisk og tidsløs lampe eller en moderne lampe i messing, finder du den her på siden – til en uimodståelig pris.

1 til 100 af 376

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

1 til 100 af 376

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Sådan vælger du den rigtige lampe

Lamper produceres i et utal af størrelser og former, der kan bruges alle steder i hjemmet. Nogle giver et godt og skarpt læselys – eksempelvis den klassiske arkitektlampe. Andre skaber en indbydende stemning i stuen eller entreen – belysning er i høj grad med til at give en varm og hyggelig atmosfære i boligen. Rummets størrelse og dit krav til lysstyrken afgør, hvilken lampe der er ideel til netop dit behov.

At finde den helt rigtige lampe kan være en udfordring, fordi en lampe både skal opfylde et designmæssigt behov og give det helt rigtige lys. Der er eksempelvis stor forskel på, om det er køkkenalrummet, soveværelset eller badeværelset, der skal oplyses. Overvej, hvor lampen skal bruges, om den skal have en lysdæmperfunktion, og hvilke præferencer du har til farve, materiale og design. Husk på, at lysets styrke i høj grad afhænger af den lyspære, du benytter.

Stor forskel på lysniveauet

Måske er du i tvivl, om du skal vælge en loftlampe, en gulvlampe eller en væglampe? De forskellige typer af lamper kan formentlig alle bruges til oplysning i netop dét rum, du mangler lamper til, men der er stor forskel på det lys, de giver:

          - En loftlampe kan lyse et helt rum op og er særligt velegnet over spisebordet eller på børneværelset, hvor der er behov for god belysning.
          - En gulvlampe giver en mere afdæmpet belysning og bruges ofte i et hjørne, eksempelvis ved siden af sofaen eller som læselampe ved lænestolen.
          - En væglampe giver en afskærmet belysning og er særligt egnet over badeværelsesspejlet eller ved siden af sengen. Udendørslamper er oftest også væghængte.

Skab en rød tråd i din indretning

Takket være det alsidige udvalg af lamper får du med en prisvenlig lampe fra BIVA en lang række muligheder for at kombinere lampernes design og farver med dine møbler. Hvis du vælger belysning i samme stil og farver som resten af dine møbler, kan du skabe en rød tråd i indretningen, som giver et yderst elegant og eksklusivt udtryk. Det er kun din fantasi, der sætter grænserne for, hvordan du kan bruge vores belysning til at personliggøre dit hjem.

I vores brede og alsidige udvalg kan du finde stilfulde og funktionelle lamper til et ethvert formål. Til dig, der elsker det moderne og kreative udtryk, kan vi tilbyde masser af nytænkende designs, hvor der er leget med stilarterne og anvendt utraditionelle materialekombinationer som eksempelvis træ, glas og kobber. Lampeskærmenes udformning er både ekstraordinære og spændende. Du kan eksempelvis finde et væld af lamper med åbne lampeskærme udført i indbydende retrostil.

Billige lamper til alle hjemmets rum

Hos BIVA finder du et stort udvalg af billige lamper til alle boligens rum, og vi bestræber os på, at du hos os kan finde lamper nogen af markedets laveste priser.

Vi tilbyder rentefri afbetaling ved varekøb over 2.000 kr. Det kan eksempelvis være en fordel, hvis du falder for en af vores lidt dyrere lampemodeller, hvis du skal købe lamper til hele huset, eller hvis du udover en lampe køber et større møblement til hjemmet. Afbetalingen koster ikke ekstra, men giver dig mulighed for at afbetale et stort beløb i mindre rater. På den måde kan du få glæde af dine møbler eller lamper med det samme uden at skulle betale et stort og uoverkommeligt kontantbeløb.