Dette er en demoshop. Ordrer afgivet igennem denne shop vil ikke blive gennemført.

Velkommen til BIVA - Danmarks billigste møbelhus!

LAGERSALG

Alt godt fra lageret

Er du på udkig efter nye stilfulde og funktionelle møbler til din bolig? Så er du havnet det rette sted! Vi skal have tømt lageret og holder derfor kæmpe udsalg med stærkt nedsatte priser på masser af møbler og boligtilbehør til alle hjemmets rum. Herunder kan du blandt andet finde ekstraordinært gode tilbud på sofaer, lænestole, spisebordsstole, madrasser og lamper. Gå på opdagelse og gør et møbelkup.

1 til 100 af 128

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 100 af 128

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

Gør et kup med møbel lagersalg

Kan du lide at gå på skattejagt og finde det helt rigtige møbel, som du længe har ønsket dig - men langt billigere, end hvad det ellers koster? Eller kan du bare godt lide den sejrsfølelse, som man får, når man gør et godt kup og sparer en masse penge. Så skal du til møbel udsalg, for der finder du en masse spændende møbler og brugskunst i god kvalitet, men som kan købes uden at bruge en formue på det.

Senge, sofaer, hylder, og lamper er kun en lille del af alle de skønne ting som du kan finde, når der er møbel lagersalg. Det er bare med at væbne sig med tålmodighed og kæmme alle tingene igennem. Så får du helt sikkert den helt store gevinst i form af dét, som du længe har manglet - eller ønsket dig til dit hjem eller have. Og husk at lagersalg betyder billigt, men ikke af dårligere kvalitet.

Brugbare gaver fra møbel lagersalg

At benytte sig af de meget fordelagtige priser som man får ved at købe ting fra lageret - betyder også, at du kan give nogle fantastiske gaver til nogen, som du holder af. Det behøver jo ikke at være et klædeskab eller en stor chaiselongsofa. Du kan nøjes med et par flotte bordlamper eller en gulvlampe med justerbart lys som skaber en skøn hyggestemning i f.eks. stuen. Eller du kan vælge nogle skønne og dekorative pynte-puder til sofaen. Muligheder er der masser af. Det er kun fantasien, der kan sætte grænsen - ikke priserne.

Det er skønt at kunne spare lidt penge og samtidigt stadig købe møbler, der er solide og af god kvalitet eller skønt designet brugskunst. Alle kan jo lide at fremvise et smukt hjem, som samtidigt er praktisk og bekvemt for os selv. Med møbler som kan tåle lidt af hvert, og som er nemme at gøre rene. Og med nogle dekorative elementer som f.eks. kan være i form af et par pæne malerier eller puder i sofaen, som matcher farverne i resten af rummet.

Møbel lagersalg garanterer billige varer

At købe billige møbler behøver ikke at være ensbetydende med at købe noget af dårlig kvalitet, som næsten ikke kan tåle, at man kigger på det. Køber man det rette sted, så er kvaliteten altid i top. Lige meget om man køber den sidste nyhed, som hitter vildt på markedet, eller om man køber møbel lagersalg. Hos BIVA vægter det altid, at vores kunder bliver tilfredse med deres køb - også på lang sigt. Derfor sælger vi kun god kvalitet - uanset prisen.

Hvis du vil gøre det helt store kup, uden at gå på kompromis med kvaliteten, så er BIVA det rette sted for dig. Hos os finder du altid stilfuld brugskunst og kvalitetsmøbler til en hver smag og til billige penge. For alle skal kunne nyde et skønt og praktisk hjem uden at blive fattig på det. Lige meget om du køber her på hjemmesiden eller i din lokale forretning, vil du altid finde de samme fordelagtige priser.