Skriveborde

Med et skrivebord fra BIVA er du sikker på at få et praktisk og funktionelt møbel i flot design. Vi har skriveborde i mange forskellige størrelser og former - med og uden opbevaringsmoduler. Uanset om skrivebordet skal stå i den mindre stue, hvor pladsen er trang, studieværelset eller på det store hjemmekontor, så kan du finde en passende størrelse og form her. Vores sortiment rummer små, kompakte skriveborde og store, rummelige hæve/sænke borde og hjørneskriveborde med praktiske skuffer og/eller låger og tilhørende reol. Nogle af skrivebordene er også forsynet med udtræk til tastatur og aflåselige arkivskabe til opbevaring af vigtige dokumenter. Designet spænder vidt - fra det klassiske og tidløse over det retroinspirerede nordiske look til det stilrene og moderne design med metalstel. Lad dig inspirere og find dit nye smarte og funktionelle kvalitets skrivebord.

1 til 60 ud af 91

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 60 ud af 91

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

Find det helt rigtige skrivebord 

Få et indbydende miljø i din bolig med et skrivebord, der stilmæssigt går godt i spænd med de omkringstående møbler. Hvis der er en rød tråd i indretningen og møblerne komplimenterer hinanden, opnår du et mere tiltalende miljø i arbejdsrummet. Farver spiller en afgørende rolle i forhold til, hvorledes et design fremstår. Dæmpede farver som sort, grå og hvid giver et harmonisk udtryk. Det samme er tilfældet med træ. Udover farven er formen og materialet afgørende for et skrivebords udstråling. Hvis bordet ikke skal stå på et decideret hjemmekontor i samspil med arkivskabe og andre kontormøbler, men derimod i stuen eller i soveværelset, anbefaler vi, at du vælger et design, som er mere alsidigt i sit udtryk. Et bord i minimalistisk nordisk stil i farvekombinationen hvid/eg kan eksempelvis fungere rigtig godt i en dagligstue, hvorimod et hæve/sænke bord i metal egner sig bedre til det strømlinede hjemmekontor. Et lille sekretær skrivebord i retrodesign med skuffer under bordpladen og rustikke skrå ben i træ er også et praktisk og funktionelt møbel, der uden problemer kan anvendes i alle boligens rum. Overvej hvilken slags skrivebord, der harmonerer bedst med dit behov, så du træffer det helt rigtige valg. Når du handler hos BIVA, kan du være sikker på at design og funktionalitet går op i en højere enhed, og at kvaliteten er i orden. 

Få den optimale arbejdsstilling med et hæve/sænke skrivebord

Få mere energi og overskud med et hæve/sænke skrivebord. Hvorfor stå op og arbejde, når man kan sidde ned? Ja, der er faktisk en rigtig god grund til at stå oprejst og arbejde. Når man sidder ned og arbejder i en længere periode, bliver ens muskler ikke aktiveret optimalt. Vi mennesker er ikke skabt til stillesiddende arbejde, og derfor er det vigtigt, at vi ikke sidder ned i den samme position for længe ad gangen. Ved at investere i et skrivebord med hæve/sænke funktion har du både mulighed for at arbejde stående og siddende. Hvis du ændrer arbejdsposition flere gange i løbet af dagen, bliver kroppens muskler aktiveret mere hensigtsmæssigt, hvilket er med til at fremme din sundhed og give dig en mere energifyldt arbejdsdag på kontoret. Vi fører smarte og prisvenlige hæve/sænke skriveborde i god kvalitet, der kan justeres, så de passer til personer i alle højder.