Velkommen til BIVA - Danmarks billigste møbelhus!

Skriveborde

Forny kontoret med et praktisk og funktionelt skrivebord i flot design til en attraktiv pris. Hos BIVA finder du skriveborde til alle formål i alle størrelser og stilarter. Uanset om du har behov for et lille skrivebord til studieboligen, et kombineret skrive- og spisebord, et stort bord med masser af opbevaringsplads, hæve/sænkefunktion, udtræk til tastatur eller aflåselige arkivskabe til opbevaring af vigtige dokumenter, kan du finde det her. Designet spænder vidt – fra det klassiske og tidløse over det retroinspirerede nordiske look til det stilrene og moderne design med metalstel. 

70 vare(r)

pr. side

70 vare(r)

pr. side

Sådan vælger du det rigtige skrivebord

Få et indbydende miljø i din bolig med et skrivebord, der stilmæssigt går godt i spænd med de omkringstående møbler. Hvis der er en rød tråd i indretningen, og møblerne komplimenterer hinanden, opnår du et mere tiltalende miljø i arbejdsrummet. Farver spiller en afgørende rolle i forhold til, hvorledes et design fremstår. Dæmpede farver som sort, grå og hvid giver et harmonisk udtryk. Det samme er tilfældet med træ.

Udover farven er formen og materialet afgørende for et skrivebords udstråling. Hvis bordet ikke skal stå på et decideret hjemmekontor i samspil med arkivskabe og andre kontormøbler, men derimod i stuen eller i soveværelset, anbefaler vi, at du vælger et design, som er mere alsidigt i sit udtryk. Et bord i minimalistisk nordisk stil i farvekombinationen hvid/eg kan eksempelvis fungere rigtig godt i en dagligstue, hvorimod et hæve/sænke-bord i metal egner sig bedre til det strømlinede hjemmekontor.

Et lille sekretær-bord i retrodesign med skuffer under bordpladen og rustikke skrå ben i træ er også et praktisk og funktionelt møbel, der uden problemer kan anvendes i alle boligens rum. Overvej hvilken slags skrivebord, der harmonerer bedst med dit behov, så du træffer det helt rigtige valg. Når du handler hos BIVA, kan du være sikker på at design og funktionalitet går op i en højere enhed, og at kvaliteten er i orden. 

Fokus på funktion og design

Når du skal købe et skrivebord, skal du ikke kun overveje det ønskede design, men også den ønskede funktion. Skal du bruge mange timer ved det dagligt som hjemmearbejdsplads eller som base for studierne, skal du primært bruge det til at spille computer ved, eller skal det fungere som hobbyplads i stuen, hvor du indimellem vil sysle lidt med småprojekter?

Overvej, hvilken størrelse skrivebordet skal have, om det skal det have hæve/sænkefunktion, hvor meget opbevaringsplads du har brug for, og om der skal der være udtræk til tastatur og plads til stationær computer. En modulløsning med skrivebord og reol i ét er en god og pladsbesparende løsning, der både kan bruges på kontoret, på teenageværelset eller på børneværelset. Det er også et meget oplagt valg i en lille studiebolig, hvor der skal være plads til at studere og opbevare bøger og dokumenter. Køb nogle charteks til alle de løse papirer, så de ikke roder rundt i skufferne og er nemmere at navigere i.

Prioriter arbejdskomforten

Hvorfor stå op og arbejde, når man kan sidde ned? Ja, der er faktisk en rigtig god grund til at stå oprejst og arbejde. Når man sidder ned og arbejder i en længere periode, bliver ens muskler ikke aktiveret optimalt. Vi mennesker er ikke skabt til stillesiddende arbejde, og derfor er det vigtigt, at vi ikke sidder ned i den samme position for længe ad gangen. Ved at investere i et skrivebord med hæve/sænkefunktion har du både mulighed for at arbejde stående og siddende.

Hvis du ændrer arbejdsposition flere gange i løbet af dagen, bliver kroppens muskler aktiveret mere hensigtsmæssigt, hvilket er med til at fremme din sundhed og give dig en mere energifyldt arbejdsdag på kontoret. Ved at skifte arbejdsstilling aflaster du blandt andet ryg, nakke og skuldre. Husk også at finde en god og behagelig kontorstol, som du sidder godt i. Du kan alternativt vælge at sidde på en yogabold, når du arbejder, for at få gang i blodomløbet. Vi fører smarte og prisvenlige hæve/sænke-skriveborde og stole i god kvalitet, der kan justeres, så de passer til personer i alle højder.

Billige skriveborde til enhver smag

Hos BIVA finder du et stort udvalg af skriveborde i forskellige designs, størrelser og prisklasser.

Selvom vores priser er gode, er vi klar over, at møbler generelt hører til i den højere ende af økonomiske udskrivninger. Derfor tilbyder vi via vores samarbejdspartner rente- og gebyrfri afbetaling ved køb af skriveborde. På den måde kan du få glæde af dit skrivebord med det samme og kun betale et mindre beløb hver måned afhængigt af kontantprisen. Læg dine varer i kurven for at ansøge om afdragsfri betaling.