Dette er en demoshop. Ordrer afgivet igennem denne shop vil ikke blive gennemført.

Velkommen til BIVA - Danmarks billigste møbelhus!

Kontorstole

Hos BIVA finder du et stort udvalg af billige og komfortable kontorstole til arbejds- og hobbybrug. Uanset om du har behov for en arbejdsstol til kontoret, en stol til skrivebordet på børne- eller teenageværelset eller en ergonomisk stol til hobbyværelset, findes de her i alle farver og udformninger. Fordelen er først og fremmest hæve/sænkefunktionen, der tillader dig forskellige siddepositioner og at tilpasse stolen til din højde og det bord, den skal bruges ved. En god siddekomfort er vigtig for kroppen. Se vores store udvalg af funktionsdygtige og ergonomiske kontorstole herunder.

52 vare(r)

pr. side

52 vare(r)

pr. side

Sådan finder du den rigtige kontorstol

Når du sidder og arbejder, vil du gerne sidde godt. Det giver dig mulighed for at fokusere på dét, du laver, og at undgå skader i ryg, nakke og skuldre. Vælg en kontorstol, som giver dig den størst mulige komfort, og som bidrager aktivt til en god og hyggelig atmosfære i rummet. Vi anbefaler, at du overvejer følgende, når du skal købe en ny arbejdsstol til kontoret: Skal stolen bruges mange timer dagligt? Skal stolen kun bruges af dig eller også af andre?

Hvis du skal bruge stolen i mange timer dagligt, f.eks. som arbejdsplads, bør du vælge en kontorstol med lændestøtte, høj ryg og armlæn. Det giver dig samlet set den bedste siddekomfort og bidrager til, at du ikke får ondt i ryg og lænd, når du arbejder stillesiddende.

Er stolen til din private arbejdsplads, er det dig selv, der afgør, hvilken kontorstol der er den bedste. Er I flere, der skal deles om den, f.eks. hvis du deler kontor med din mand, eller hvis dine børn indimellem benytter stolen, er det en god idé at prioritere en god hæve/sænkefunktion, så der er mulighed for at indstille stolen i den korrekte højde. Fødderne skal som udgangspunkt kunne hvile fladt på gulvet. 

Sørg for at sidde ordentligt, når du arbejder

Ofte sidder vi mange timer i en kontorstol, uanset om den bruges til arbejde, hobby eller som base for computer- eller konsolspil. Alle i hjemmet, der sidder ned mange timer dagligt, bør instrueres i en god siddekomfort, så ryg, nakke og skuldre aflastes mest muligt. På den måde nedsættes risikoen for skader fremadrettet.

Indstil stolen i den rigtige højde. Fødderne skal kunne hvile fladt på gulvet. Mindre børn kan eventuelt bruge en skammel til familiens kontorstol, hvis de f.eks. skal spille computer eller tegne. Er der mulighed for det, bør lænde- og nakkestøtte også indstilles korrekt, og højden på bordet bør justeres, så den passer til stolen.

Arbejder du foran computeren mange timer dagligt, kan du overveje at supplere kontorstolen med en yogabold i mindre intervaller dagligt for at sikre, at kroppen skifter position og får gang i blodomløbet. Et hæve/sænkeskrivebord tillader dig desuden indimellem at stå oprejst og arbejde.

Billige kontorstole med god siddekomfort

Opnå god komfort og det helt rigtige design med en billig stol til dit kontor fra BIVA. Vi har kontorstole i tekstil og læder og i forskellige farver og designs.

Skal du indrette et helt kontor, eller har du bare behov for nye møbler til flere forskellige rum, giver vi dig mulighed for at afbetale beløbet helt uden renter og gebyrer. Det sikrer dig en lækker indretning, du kan nyde allerede nu, men nøjes med at afbetale i små afdrag over en længere periode, så det ikke bliver en økonomisk byrde.