Velkommen til BIVA - Danmarks billigste møbelhus!

Kontormøbler

Arbejder du hjemmefra eller har du bare et hjemmekontor, fordi det er rart og praktisk, så er det vigtigt, at du har de rigtige møbler. En korrekt arbejdsstilling er meget vigtig for os alle og for vores sundhed. Du kan finde alt til dit kontor her med rentefri afbetaling.

1 til 100 af 211

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1 til 100 af 211

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Kontormøbler til det hele

For det fleste består et klassisk kontor af et skrivebord og en kontorstol, og mange har måske heller ikke brug for mere. Men dit kontor kan være meget mere end det. Der kan være behov for skabe, hvor pc, printer, scanner og meget andet kan pakkes væk, når du ikke bruger det. Eller der kan være brug for reoler og hylder til de papirer, der kan være en del af arbejdet elle hverdagen.

Er dit kontor et området af din stue, så er designet på møblerne vigtigt, så det passer sammen. Kontormøbler kan nemlig være meget smukke og stilfulde, så ingen vil undre sig over, at der er et ekstra bord og en stol placeret i enten stuen eller soveværelset. Der er heller ikke noget i vejen med, at du indretter et decideret kontor smukt, for det bliver til mere behagelige omgivelser at arbejde i.

Kontormøbler til alle rum

Uanset hvor stort dit kontor er, og hvor i dit hjem det skal være, så kan du finde de helt rigtige produkter. Et godt skrivebord, der nemt kan tørres af, uanset om det er stort eller småt. En stol med eller uden hjul, der nemt kan flyttes. Lukkede skabe og skuffer giver dig mulighed for at holde det hele ryddeligt, og det gør det nemmere at holde både møblerne og klare rengøringen.

Du kan have behov for et stort skab til det hele, som bruges til mere end bare dit kontor. Eller du kan vælge at sætte svævehylder op over dit skrivebord, så de vigtigste redskaber er indenfor rækkevidde. Det gode ved et kontor hjemme er friheden til at indrette kontoret efter dit eget hoved og gøre det nemt og praktisk at både holde og bruge i hverdagen. En velholdt arbejdsplads giver bedre arbejdsro.

Billige og praktiske kontormøbler

Har du prøvet at sidde med din computer alt for længe ved stuebordet, så ved du, at det er trættende for både hovedet og kroppen. Om det er et lille bord, du har brug for eller et rigtig stort og rummeligt et, så er det godt at vide, at der findes billige kontormøbler til alle behov. Møbler hvor du samtidig får den nødvendige kvalitet og funktionalitet. At de også er flotte og pynter hjemme, det gør det bare endnu bedre.

For mange er kontoret hjemme muligheden for at indrette et rum helt efter eget hoved. Det er der, hvor du kan sætte dit eget præg på det hele. Hos BIVA kan du finde den stil, du foretrækker og sætte dit helt eget præg på rummet. Da det også er muligt at få rentefri afbetaling på dine nye kontormøbler, går der ikke længe, før dette rum går fra en drøm til en realitet.