Box List

STILFULDT DESIGN

STILFULDT DESIGN

Hos BIVA kan du finde et af landets største udvalg af møbler til alle hjemmets rum. Vores alsidige varesortiment rummer tusindvis af funktionelle møbler i stilfuldt og moderne design - blandt andet sofaer, lænestole, spiseborde, madrasser og lamper. Møblerne henvender sig til den prisbevidste kunde, der ikke vil betale for meget, og sortimentet bliver løbende opdateret med nye varer, så det rammer tidens trend i boligindretningen bedst muligt. Sofaer er en af vores kernekompetencer, hvilket afspejler sig tydeligt på biva.dk, hvor du kan vælge imellem flere end 200 forskellige sofamodeller.

Read more
30 DAGES RETURRET

30 DAGES RETURRET

Det er vigtigt for, os at du bliver tilfreds med dit nyindkøbte møbel, hvorfor vi har udvidet den normale returret til hele 30 dage, gældende fra dagen du modtager dine nye møbler. Ønsker du at returnere et møbel skal du blot kontakte kundeservice inden for 30 dage efter dit køb, vi kan selvfølgelig hjælpe med returfragten hvis dette skulle være nødvendigt. Pengene vil blive overført til din bankkonto eller tilbageført til dit betalingskort, få bankdage efter modtagelse af det returnerede møbel på vores lager.   

Read more
1000 M2 SHOWROOM

1000 M2 SHOWROOM

Prøv din nye sofa før den endelige beslutning træffes. I vores showroom har du mulighed for at se et bredt udvalg af komfortmøbler som stole, madrasser, sofaer, chaiselong sofaer, hjørnesofaer, sovesofaer og u-sofaer. Og i det store stofstudio, kan du sætte dit personlige præg på din nye drømmesofa. Eller prøvesidde den rette lædersofa, som skal behage dig de næste mange år. Her kan du også se et udvalg af klædeskabe, skænke, vitriner, spiseborde og sofaborde. Og i vores sengestudio kan du få kyndig vejledning om valg af den rette boxmadras, springmadras, continental seng eller elevationsseng. 

Read more
SIKKER E-HANDEL

SIKKER E-HANDEL

Vi går op i dig som kunde, og ønsker dig de tryggeste rammer, når du handler på Biva.dk. Derfor trækkes pengene for dit køb først i forbindelse med leverancen, og alle transaktioner sker via krypterede betaligs gateways for optimal sikkerhed af dine personlige oplysninger. Biva.dk er en E-mærket webshop, hvilket giver dig som kunde en lang række fordele, blandt andet en yderligere købsgaranti på op til 10.000 kr.

Read more
0% RENTEFRI AFBETALING

0% RENTEFRI AFBETALING

Det er ikke sjovt at stå uden møbler, derfor har vi på Biva.dk altid en afdragsordning, som passer til dig. I samarbejde med Lånlet giver vi dig mulighed for at købe dine nye møbler på afdrag fra 2.000-75.000 kr. helt uden renter. *Kræver kreditgodkendelse gennem udfyldelse af låneansøgning. Alternativt kan du betale med alle gængse betalingskort som Dankort, Mastercard eller Visacard. I vores showroom kan du betale med kontanter. 

Read more
BILLIGE MØBLER

BILLIGE MØBLER

BIVA har ikke et stort og omkostningstungt lager, men vi har til gengæld billige møbler. Mange af møblerne i vores sortiment bliver leveret direkte fra leverandøren, hvilket betyder at du ikke skal betale ekstra for vores lagerhåndtering. Derfor kan vi garantere dig nogle af markedets laveste priser på møbler til hele boligen. 

Read more