Dette er en demoshop. Ordrer afgivet igennem denne shop vil ikke blive gennemført.

Velkommen til BIVA - Danmarks billigste møbelhus!

Knagerækker

Selvom der tit vil være fyldt med jakker og tasker i en entré, så betyder det rigtig meget for indtrykket samme sted, at der er en enkel og stilfuld indretning. En entré er det første, både du og dine gæster ser, og du kan nemt indrette den helt perfekt med rentefri afbetaling.

32 vare(r)

pr. side

32 vare(r)

pr. side

Et stort udvalg af moderne knagerækker

Når du skal indrette en entré, så betyder rummets størrelse rigtig meget. Har du en stor entré eller ligefrem noget, der minder om en hall, så er stumtjenere helt perfekte. De ser fantastiske ud med deres højde i et hjørne, og der er god plads til rigtig meget forskelligt på dem, både jakker, tørklæder og tasker. Har du en mindre entré, eller er den meget smal, så er knager og knagerækker en rigtig god idé. En knagerække kan få alt til at hænge pænt på rad og række og gøre rummet stilfuldt.

Det knagerækker også kan, er at sikre, at alt tøj og tasker kommer til at hænge på en måde, så der er god plads til at bevæge sig rundt, og samtidig er det nemt at finde sine ting, når du skal ud af døren. Er der børn i familien, så kan de hænges op i forskellige niveauer, så det er nemt at nå dem - uanset om man er høj eller lav.

Knagerækker er den smukke løsning

Først og fremmest er det lettere at hænge en knagerække op end en masse løse knager. Det gør det også lettere at skifte den ud, hvis du en dag ikke længere synes, stilen passer ind, og her slipper du for at have mange huller i væggen. Der er knagerækker, hvor der er rigtig god plads mellem knagerne, men også dem, hvor det hele hænger meget tæt, så der er en knagerække, der passer til alle typer af rum.

Der er knagerækker, hvor knagen foldes ud, når den skal bruges, der er knagerækker i et stramt, nordisk design, og der er dem med masser af form og farve. Der er ikke to mennesker, der er ens, og din entré er det sted, hvor du kan lade din stil skinne igennem ved at vælge lige den knagerække, som gør din entré både smuk, spændende og funktionel, ligemeget om det er med masser af farve, eller om det er med nordisk minimalisme.

Billige og moderne knagerækker

Knagerækker er endnu en af de ting, som mange kendte designere og navne har kastet sig over, og der er rig mulighed for at købe sig fattig i sådan en. Der er dog et fantastisk alternativ, hvor de ikke kun er billige, men hvor de også er moderne og stilfulde. Når du køber i BIVA er det er nemt at skifte stilen til entreen ud hurtigt, fordi prisen ikke er en hindring.

Knagerække noget, som stort set alle hjem har brug for. Både af hensyn til dig selv og dine gæster. Står du og mangler den perfekte knagerække til din entré, men synes du, pengene er lidt små, så er BIVA det rigtige sted for dig at handle. Ikke kun finder du fantastisk design til rigtig gode priser - du kan samtidig få rentefri afbetaling så dit hjem kan komme til at se ud - lige som du ønsker det.