Velkommen til BIVA - Danmarks billigste møbelhus!

Stumtjenere

Du har uanede mange muligheder med en stumtjener. Og selv om de ikke er ret dyre, så kan det jo være, at du alligevel ikke synes, at det er en udgift, som du kan tillade dig lige nu. Men det kan du - hvis du benytter dig af vores rentefri afbetaling.

11 vare(r)

pr. side

11 vare(r)

pr. side

De praktiske stumtjenere

Stumtjenere er meget mere end de der skafotter, som tidligere prydede lidt gammeldags hjem. Nu til dags kan de fås i mange forskellige stile og med tidssvarende designs som gør, at de ikke bare er meget praktiske til at hænge klædningsstykker på, men faktisk også er ret dekorative. Tag f.eks de skønne garderobestativer som du kan se hos os. De kan bruges i ethvert hjem - uanset i hvilken stil det er indrettet.

Det samme gælder for stumtjenere, som ikke mere er de der mørke stativagtige-tingester, som står halvskjult i et mørkt hjørne. Nu kan de købes i lyse og glade farver og i et stilfuldt og moderne design, som vil glæde selv de yngste og kritiske familiemedlemmer. Materialerne er også nemme at vedligeholde, da det er let lige at tørre dem af med en fugtig klud, når de er blevet beskidte eller med en tør, hvis der bare er lidt støv på.

Stumtjenere har mange funktioner

En stumtjener kan stå overalt og i alle huset rum. I entréen er de super praktiske til lige at hænge vores overtøj, huer og halstørklæder på, også paraplyen kan finde sin plads der. Inde på værelset er de også gode til at holde orden i vores tøj. F.eks vores dagligtøj kan hænge der om natten, og vores nattøj kan hænges der om dagen, også for badekåben er det et fint sted at hænge.

Hvis din entré ikke er ret stor, kan du sagtens have en stumtjener stående inde i stuen. Hvis du vælger en med et stilfuldt design og i en farve som passer til resten af indretningen, så er de faktisk endda ret dekorative. Fordelen ved at have den i stuen er, at især gæsterne kan komme let til deres overtøj når at de skal det. Hvis at du hører til de kreative, så kan du også dekorere din stumtjener med diverse sjove og pyntelige ting.

Køb billige stumtjenere hos BIVA

Hvis at du er blevet inspireret til at købe flere stumtjenere til din bolig, så vil vi gerne lige gøre dig opmærksom på vores fordelagtige og billige priser, som gør, at alle som ønsker sig det, det kan købe lige så mange af dem, som overhovedet ønskes. Men forveksl ikke billigt med manglende kvalitet. Her går vi nemlig meget op i at udføre alle vores møbler og brugskunst i top kvalitet. De skal jo holde i mange år frem i tiden.

Her hos BIVA kan du købe meget mere end stumtjenere og garderobestativer. Vi har et kæmpe udvalg af de skønneste møbler med prisvenligt design, som du kan få stor glæde af til dit hjem og dit sommerhus. Men vi er også klar over, at det for de fleste kan være en økonomisk udfordring at møblere boligerne som ønsket. Derfor kan du vælge at få rentefri afbetaling til alle dine køb.