Velkommen til BIVA - Danmarks billigste møbelhus!

Bænke

En bænk er måske et lidt overset møbel, men det er der al mulig grund til at lave om på. For med en bænk får du en meget fleksibel siddeplads, så der altid er plads til én mere. Hvis du føler, at det kniber lidt med økonomien, så tilbyder vi i BIVA rentefri afbetaling på dit køb.

20 vare(r)

pr. side

20 vare(r)

pr. side

Bænke til alle rum

En bænk er et smart møbel, som vi måske har en tendens til at undervurdere lidt. For bænke er smarte og kan med fordel bruges i indretningen af næsten alle dine rum. Tag nu for eksempel din entre. Her kan du med fordel bruge en bænk. På den måde får du en siddeplads, når der skal tages tøj af og på. Samtidig har du med en bænk mulighed for at kombinere denne siddeplads med opbevaring.

Mange af vores bænke fås nemlig med smart og pladsbesparende indbygget opbevaring. For hvem kan ikke se det smarte i en bænk, hvor der også er plads til omkring 18 par sko under. En bænk er også smart til soveværelset, da du også her får fordelen af et møbel, der både byder på opbevaring, men samtidig også en komfortabel siddeplads. Bænkene fås også i designs, der passer til dine stuemøbler.

Vælg de rigtige bænke

Når du skal vælge én, eller flere bænke til dit hjem skal du først gøre op med dig selv, hvilken funktion du ønsker, at bænken skal opfylde, samt hvilket rum du vil bruge bænken i. For der er stor forskel på, om du ønsker at købe en bænk til børneværelset, eller om bænken skal bruges i stuen. Hvis du går efter en smart siddeplads til børneværelset, har vi flere flotte modeller, hvor der er plads til meget opbevaring.

Vil du give din bænk en fremtrædende plads i din stue, bør du gå efter et design, der passer sammen med resten af din indretning. Du kan for eksempel gå efter en super fed model i vintage stil, hvor designet er udført i læder og træ. Du kan også vælge at gå efter en af de mange flotte sofabænke, der helt kan afløse din sofa. Du kan også gå stilen fuld ud og bruge bænke til dit spisebord.

Billige bænke i høj kvalitet

Hvis du er på jagt efter den helt rigtige bænk, der både skal være i god kvalitet - men også være til at betale, så er du kommet til det helt rigtige sted. For hos BIVA finder du et stort udvalg i stilfulde bænke i god kvalitet. Fællesnævneren for alle bænkene er, at de ikke alene er gode at sidde på, de er også gode for din pengepung, da de er billige.

Ligegyldigt om du vil have skiftet alle møblerne ud, eller om du vil nøjes med en ny smart bænk, så er du på den rigtige hjemmeside nu. For hos BIVA finder du altid et stort udvalg af stilfulde og tidssvarende møbler. Har du lavvande i kassen i øjeblikket, skal du ikke lade dig stoppe af den grund. For hos os kan du nemlig få rentefri afbetaling på dit køb. Endvidere får du også hele 30 dages fuld returret på dit køb.