Velkommen til BIVA - Danmarks billigste møbelhus!

Entremøbler

Hos BIVA finder du altid et stort udvalg i flotte og funktionelle møbler til din entre. For vi ved, at hvis du indretter med de rigtige møbler i din entre, så kan du skabe et rum, der er dit hjem værdigt. Skulle det knibe lidt med økonomien, så husk at vi også tilbyder rentefri afbetaling på dit køb.

1 til 100 af 252

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1 til 100 af 252

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Entremøbler skaber lys og luft

Det første glimt af dit hjem, der møder dine gæster er naturligvis din entre. Desværre kan en entre også hurtigt blive opbevaringsplads for alt for mange par sko, jakker, tasker og lignende, så den kommer til at se rodet og overfyldt ud. Det kan der heldigvis gøres noget ved. For med de rigtige entremøbler, får du ikke alene god opbevaringsplads, du får også mulighed for at skaben en lys og imødekommende stemning.

For vi kan hurtigt blive enige om, at en overfyldt entre ikke lige frem efterlader én med indtrykket at plads og luft. Hvis du indretter med de rigtige entremøbler, kan du få styr på både sko, jakker og tasker samtidig med, at du kan skabe hyggelige sidepladser. Hvis du vælger at indrette med lukkede skabe til sko og jakker, giver du lyset, luften og pladsen mulighed for at dominere over rummet.

Vælg de rigtige entremøbler

Hvis du ønsker at skabe den helt rigtige stemning i din entre, nemlig stemningen af ro og plads, så er det vigtigt, at du vælger de rigtige entremøbler. Du må endelig ikke undervurdere behovet for opbevaringsplads i din entre. For hvis du indretter med skabe, der har for lidt plads, vil du alligevel komme til at kæmpe med sko, støvler og jakker, der roder. Vælg møbler, der kan rumme nok til hele din familie.

Hvis du gerne vil have en sideplads i din entre, så vælge en bænk med indbygget plads til alle familiens sko. Derved får du både gulvplads fri til bænken, men din entre vil også visuelt fremstå større, da man ikke falder over mange par sko. Både lys og rullelighed bliver fremhævet af spejle, så vælg gerne et stort spejl, til at få rummet til at virke større. Det kan eventuelt være som spejllåge på et skab.

BIVA har funktionelle og billige entremøbler

Hvis du leder efter entremøbler, der både skal være funktionelle, men uden at det går ud over designet, så er du kommet til det rigtige sted. For vi har specialiseret os i møbler, der både er stilfulde og tidssvarende, men også billige at købe. Du finder et stort udvalg af møbler i god kvalitet og i flotte designs til enhver smag hos BIVA. Se vores store udvalg herover, og bliv inspireret.

Så hvis du leder efter de helt rigtige møbler til at fuldende din entre, så er BIVA det helt rigtige sted at kigge. Vi står også altid klar med råd og vejledning. Hvis du oplever, at der er lidt lavvande i kassen, så husk at vi også tilbyder rentefri afbetaling på dit køb. Vi giver dig også altid 30 dages fuld returret, hvis du skulle komme til at fortryde dit køb.