LænestoleForny dit hjem med billige lænestole i god kvalitet. Hos BIVA finder du et stort udvalg af lænestole i forskellige designs og materialer. Ønsker du en stol, der giver dig den optimale komfort, når du skal flade ud foran sofaen, eller har du brug for et par ekstra siddepladser i dagligstuen, er det her, du skal lede. Vi har lænestole med skamler, stole i slidstærkt møbelstof og stole i læder. Køb en lænestol, der matcher din sofa, eller giv stuen ekstra liv med en stol, der skiller sig ud.

 151 varer

pr. side
Viser 145 - 151 af 151
 • 1.599 ,- 4-10 hverdage

  Exton lænestol i grå velour med harlekinsyninger og 4-stjernet fod i messingfarvet metal. En sofistikeret og lækker lænestol med gode detaljer. En lænestol til dig, der går op i komfort og ekstraordinært design.  

  1.599 ,-
  4-10 hverdage
 • 1.299 ,- 4-10 hverdage

  Emily-stolen er betrukket i et lækkert og slidstærkt multifarvet tekstil med knapper i ryggen og står på ben i oliebehandlet massivt eg. Designet er udført med et perfektionistisk finish, og stolens trendy design passer perfekt til tidens legesyge indretningstendenser.Fås også i flere farver. Se hele serien her >

  1.299 ,-
  4-10 hverdage
 • 1.299 ,- 4-10 hverdage

  Lille og let lænestol i hvidt og sortmønstret stof med gummitræben.Den fine runde form giver stolen et minimalistisk look, som lever flot op til indretningens tendenser lige nu. 

  1.299 ,-
  4-10 hverdage
 • 1.099 ,- 4-10 hverdage

  Emily stolen er betrukket i et lækkert og slidstærkt gråt tekstil med knapper i ryggen og står på ben i oliebehandlet massivt eg. Emily stolen er udført med et perfektionistisk finish. Stolens trendy design passer sig perfekt til nutidens indretningstendenser.Fås også i flere farver. Se hele serien her >Højde på armlæn: 66 cm.

  1.099 ,-
  4-10 hverdage
 • 2.499 ,- 4-10 hverdage

  Flot og komfortabel lænestol udført med elegante afrunder former og betrukket med slidstærkt rosa møbeltekstil. Stolens bløde formsprog og det lette og luftige børstet krom, messingfarvet giver designet karakter og personlighed. Hvis du søger et ekstraordinært siddemøbel, der både behager øjet og ryggen, så er denne moderne lænestol et ideelt valg. 

  2.499 ,-
  4-10 hverdage
 • 2.499 ,- 4-10 hverdage

  Flot og komfortabel lænestol udført med elegante afrunder former og betrukket med slidstærkt Grå møbeltekstil. Stolens bløde formsprog og det lette og luftige børstet krom, messingfarvet giver designet karakter og personlighed. Hvis du søger et ekstraordinært siddemøbel, der både behager øjet og ryggen, så er denne moderne lænestol et ideelt valg. 

  2.499 ,-
  4-10 hverdage
 • 2.499 ,- 4-10 hverdage

  Flot og komfortabel lænestol udført med elegante afrunder former og betrukket med slidstærkt cognac farvet møbeltekstil. Stolens bløde formsprog og det lette og luftige børstet krom, messingfarvet giver designet karakter og personlighed. Hvis du søger et ekstraordinært siddemøbel, der både behager øjet og ryggen, så er denne moderne lænestol et ideelt valg. 

  2.499 ,-
  4-10 hverdage
Viser 145 - 151 af 151