Velkommen til BIVA - Danmarks billigste møbelhus!

LænestoleForny dit hjem med billige lænestole i god kvalitet. Hos BIVA finder du et stort udvalg af lænestole i forskellige designs og materialer. Ønsker du en stol, der giver dig den optimale komfort, når du skal flade ud foran sofaen, eller har du brug for et par ekstra siddepladser i dagligstuen, er det her, du skal lede. Vi har lænestole med skamler, stole i slidstærkt møbelstof og stole i læder. Køb en lænestol, der matcher din sofa, eller giv stuen ekstra liv med en stol, der skiller sig ud.

Sådan vælger du den rigtige lænestol

Nogle vælger lænestole som supplerende siddepladser i stuen, der matcher sofaen. Andre foretrækker en rigtig flyder med skammel og hvileposition, der tillader maksimal liggekomfort foran tv’et. En lænestol kan også være optimal ved siden af bogreolen, på kontoret eller i gæsteværelset. Overvej dine ønsker og behov grundigt, så du er sikker på at vælge det rette møbel. 

Nogle af de ting, du med fordel kan overveje, når du skal vælge den helt rigtige lænestol, er følgende:

          - Skal lænestolen primært bruges til at sidde eller ligge i?
          - Har du behov for en skammel til at hvile fødderne på?
          - Ønsker du en lænestol, der matcher sofaen, eller en, som giver et friskt pust?
          - Foretrækker du læder, kunstlæder eller stof?

Klik på produktbillederne herover for at læse mere om de enkelte stole og finde en, der matcher dine præferencer.

Din bedste ven, når du skal slappe af

Sofaen er ofte et møbel, der deles af hele familien. Her ligger I tæt eller rykker sammen afhængigt af, hvor mange der skal se med foran tv’et. Med en lænestol slipper du for pladsmanglen. Du kan vælge en stol, der udelukkende matcher dine behov og giver dig den bedste sidde- eller liggekomfort.

Vær kritisk, når du skal vælge lænestol. Ofte har vi forskellige præferencer til sofaer og stole, og det er derfor ikke nødvendigvis det bedste valg per automatik at vælge den model, der hører til sofaen. Måske foretrækker du en sofa, hvor du kan ligge og slappe af, men du skal primært bruge stolene som ekstra siddepladser til gæster. I så fald vil du have behov for stole, der er gode at sidde oprejst i og ikke er beregnet til at ligge og slappe af i. 

Billige lænestole med god siddekomfort

Hos BIVA mener vi, at alle skal have råd til gode kvalitetsmøbler. Derfor bestræber vi os på at tilbyde markedets bedste priser på lænestole og øvrigt møblement til hjemmet. Vi har et stort udvalg af kvalitetslænestole i læder og slidstærkt møbelstof der er nemt at vedligeholde.

Uanset om du blot skal have den helt rigtige flyder, eller om du skal have helt ny dagligstue, tilbyder vi, gennem vores samarbejdspartner, at du rente- og gebyrfrit kan afbetale dine nye møbler over en længere periode. Det giver dig mulighed for at få møblerne, når du har brug for dem, men nøjes med at afbetale et lavt månedligt beløb – helt uden, at det samlet set bliver en større udgift for dig. Du kan vælge finansiering og udfylde en kort låneansøgning, når du har lagt dine varer i kurven.