Stole


Lænestole, armstole, barstole... Der findes så mange slags stole, men lige meget, hvilke stole du står og mangler, så finder du dem her. Og endnu en god nyhed er, at vi tilbyder dig rentefri afbetaling på alle dine køb. Så læn dig roligt tilbage og nyd tilværelsen fra din nye yndlings stol.

 243 varer

Underkategorier

 • Lænestole  Forny dit hjem med billige lænestole i god kvalitet. Hos BIVA finder du et stort udvalg af lænestole i forskellige designs og materialer. Ønsker du en stol, der giver dig den optimale komfort, når du skal flade ud foran sofaen, eller har du brug for et par ekstra siddepladser i dagligstuen, er det her, du skal lede. Vi har lænestole med skamler, stole i slidstærkt møbelstof og stole i læder. Køb en lænestol, der matcher din sofa, eller giv stuen ekstra liv med en stol, der skiller sig ud.

 • Skamler

  Skamler er måske et lidt overset segment inden for møbler til stuen. Men det er der ingen grund til, for med en skammel, får du en smart siddeplads, der ikke optager alt for meget plads. Føler du, at det kniber lidt med økonomien i øjeblikket, så tilbyder vi hos BIVA rentefri afbetaling på dit køb.

 • Gyngestole

  Gyngestolen leder tankerne hen på nostalgi og hyggelige aftener i bedstemors stue. I dag fås gyngestolen i flere stilrene og betagende designs. Så overvej at brug klassikeren i din indretning. Føler du, at det kniber lidt med økonomien i øjeblikket, så tilbyder vi hos BIVA rentefri afbetaling på dit køb.

 • Otiumstole

  Det er ikke nemt at komme op i alderen. Kroppen bliver stivere, og det er svært at komme op og ned. Til al held kan du finde stole, der er specielt designet til de behov som ældre mennesker har. Det drejer sig om de såkaldte otiumstole, som er både lidt højere og mere solide end de traditionelle stole, som vi alle bruger.

pr. side
Viser 1 - 12 af 243
 • Daddy lænestol m. skammel - antracit Daddy lænestol m. skammel - antracit
  1.999 ,- 1-2 uger
  Daddy lænestol m. skammel - antracit

  Flot og komfortabel lænestol inkl. fodskammel i klassisk kvalitetsdesign. Udført med velpolstret sæde og ryg samt afrundede armlæn er denne stol kendetegnet ved sin yderst behagelige siddekomfort. Stolen hviler stabilt på en enkel drejefod i sortbejdset træ, og sædet er betrukket med slidstærkt gråt tekstil, hvilket giver overfladen en blød og elegant...

  1.999 ,-
  1-2 uger
 • Malin sofabænk - grå Malin sofabænk - grå
  2.599 ,- 1-2 uger
  Malin sofabænk - grå

  Smuk sofabænk betrukket med lysegråt stof og monteret på oliebehandlede skrå ben i massivt egetræ. Med sine elegante linjer rammer denne sofabænk tidens indretningstendenser. Et ideelt valg for dig, som ønsker at give stuen eller entréen et stilfuldt, frisk pust.Fås også i flere farver. Se hele serien her >

  2.599 ,-
  1-2 uger
 • Meribel gyngestol - Akacie Meribel gyngestol - Akacie
  2.899 ,- 3-5 uger
  Meribel gyngestol - Akacie

  Flot gyngestol i klassisk kvalitetsdesign med yderst behagelig siddekomfort. Udført i rustikt, slidt akacietræ har denne tidløse gyngestol en særdeles lækker patineret finish, der understøttes af det koksgrå sæde i flettet reb.

  2.899 ,-
  3-5 uger
 • Neia pufseng - Grå Neia pufseng - Grå
  2.899 ,- 3-5 uger
  Neia pufseng - Grå

  Neia pufseng er både en puf og seng i samme møbel. Det nytænkende design med den sammenfoldelige seng og pufbetrækket, der trækkes ned over sengen giver rig mulighed for at spare plads i stuen eller soveværelset. Det grå overtræk har 2 brune læderlommer i siden, der f.eks. kan anvendes til opbevaring af fjernbetjeningen. Dermed er funktionaliteten helt i...

  2.899 ,-
  3-5 uger
 • North puf - Antracit Inari 96 North puf - Antracit Inari 96
  1.299 ,- Ca. 4-8 uger
 • Daddy lænestol m. skammel - læder Daddy lænestol m. skammel - læder
  2.999 ,- 1-2 uger
  Daddy lænestol m. skammel - læder

  Flot og komfortabel lænestol inkl. forskammel i klassisk kvalitetsdesign. Udført med velpolstret sæde og ryg samt armlæn er denne stol kendetegnet ved sin yderst behagelige siddekomfort. Stolen hviler stabilt på en enkel drejefod i sortbejdset træ, og slidfladerne er betrukket med ægte sort okselæder, hvilket giver overfladen en blød og elegant finish. 

  2.999 ,-
  1-2 uger
 • Tarik puff - Hvid 40 cm Tarik puff - Hvid 40 cm
  249 ,- 1-2 uger
  Tarik puff - Hvid 40 cm

  Smart og praktisk sammenklappelig puf i hvidt tekstillæder.Kan bruges som ekstra siddeplads og som opbevarings plads. Når du ikke skal bruge den, kan du klappe den sammen, så den ikke fylder så meget.- Findes i flere forskellige farver og som bænk.

  249 ,-
  1-2 uger
 • Tarik puff - Grå Tarik puff - Grå
  249 ,- 1-2 uger
  Tarik puff - Grå

  Smart og praktisk sammenklappelig puf i gråt tekstillæder.Kan bruges som ekstra siddeplads og som opbevarings plads. Når du ikke skal bruge den, kan du klappe den sammen, så den ikke fylder så meget.- Findes i flere forskellige farver.

  249 ,-
  1-2 uger
 • Malin armstol - Blå/Olieret Malin armstol - Blå/Olieret
  1.149 ,- 1-2 uger
  Malin armstol - Blå/Olieret

  Malin stol betrukket med et lækkert og slidstærkt blåt tekstil, stolen står på 4 ben i oliebehandlet massivt eg.Malin stolen er udført med et perfektionistisk finish. Stolens trendy design passer sig perfekt til nutidens indretningstendenser.Fås også i flere farver. Se hele serien her >Armlænshøjde: 66 cm

  1.149 ,-
  1-2 uger
 • Rømø puf - Grå Hamilton 2804 Rømø puf - Grå Hamilton 2804
  1.499 ,- 1-2 hverdage
  Rømø puf - Grå Hamilton 2804

  Fuldend dit nye afslapningsområde med en puf fra Rømø serien, som udmærker sig ved sit nordisk inspirerede design. Puffen er monteret på et flot lyst stel i massiv træ kombineret med et lysegråt blødt betræk. Hele serien kan bestilles i mange farver og stoftyper.Se hele Rømø serien her >

  1.499 ,-
  1-2 hverdage
 • Sephia lænestol - Blå Hamilton 2811 Sephia lænestol - Blå Hamilton 2811
  3.499 ,- Ca. 4-8 uger
  Sephia lænestol - Blå Hamilton 2811

  Komfortabel og robust blå lænestol i flot retrodesign. Denne klassiske lænestol udmærker sig med elegante detaljer som de assymetriske knapper, den høje ryg med nakkestøtte og armlæn, som samtidig giver stolen en særdeles behagelig siddekomfort. De massive lyse træben skaber en fin kontrast til lænestolens slidstærke blå betræk. Bemærk: Matchende puf er...

  3.499 ,-
  Ca. 4-8 uger
 • Sephia puf - Blå Hamilton 2811 Sephia puf - Blå Hamilton 2811
  1.199 ,- 1-2 hverdage
  Sephia puf - Blå Hamilton 2811

  Lækker puf som passer til Sephia lænestol og gør siddeoplevelsen til en yderst behagelig fornøjelse. Puffen har et flot matchende design til lænestolen og med sine massive lyse ben udstråler den kvalitet og luksus.

  1.199 ,-
  1-2 hverdage
Viser 1 - 12 af 243