Dette er en demoshop. Ordrer afgivet igennem denne shop vil ikke blive gennemført.

Velkommen til BIVA - Danmarks billigste møbelhus!

U-sofaer

Den perfekte sofa til samtale og det store rum er en U-sofa. En rigtig flyder med plads til hele familien og også alle vennerne og det på en gang. Ved at købe den med rentefri afbetaling, bliver det heller ikke så hårdt økonomisk at kunne indrette sin stue helt perfekt.

40 vare(r)

pr. side

40 vare(r)

pr. side

U-sofaer til de store rum

En U-sofa er den sofa, du skal vælge, hvis du har et rigtig stort rum Det kan være en stor dagligstue eller det store rum i kælderen. Det er en type af sofa, der inviterer til at alle kan sidde og hygge sig, mens de snakker med hinanden. Men den er også helt perfekt til en hjemmebiograf med film og fodbold på storskærm. Det er en sofa, der kræver meget plads, og har du det, er den det rigtige valg.

I store foyerer hos firmaer og hoteller ser du tit de store U-sofaer. Det er nemlig et møbel, der virkelig egner sig, hvis der er rigtig god plads til den. Samtidig er det en type af sofa, du også med succes kan have i en mindre stue, hvis den er L-formet, eller hvis den er adskilt med en halvvæg. Så kan du få en sofa med plads til alle, der ikke bliver for stor og voldsom.

U-sofaen er den ultimative flyder

Der er noget særligt ved at kunne læne sig tilbage i en stor sofa. Selvom der er mange i familien eller mange gæster, så er der altid plads i en U-sofa. Det er det, der gør dem populære. Samtidig er det muligt at få dem med forskellige afslutninger, for eksempel en chaiselong, så den ikke er for tung at se på. Hvis den skal stå i et lidt mindre rum, så er det en god idé at vælge en lysere farve, der får den til at se mindre ud.

Selvom en U-sofa optager meget plads, så er det ikke noget, du vil tænke over i hverdagen. Du vil hurtigt finde ud af, at det er mere hyggeligt, at du ikke har brug for lænestole til sig selv og dine gæster. Eller endnu værre, være nødt til at tage spisestuestolene med ind i stuen for at skabe plads til alle. En U-sofa er den bedste sofa, når det kommer til hygge og nærvær.

Billige U-sofaer i moderne design

Hvis du er faldet for ideen om U-sofaer, så er det godt at vide, at der også findes billige muligheder for at få en derhjemme. Det uden du skal gå på kompromis med kvaliteten. Du kan finde en, der er elegant og moderne, uden du skal betale for meget. Inden du får set dig om, så står den perfekte samtalesofa i din stue klar til at modtage alle dine gæster.

For mange er det at skulle have en ny sofa noget, der skal spares op til, og det som regel i lang tid. Men ved at købe den hos BIVA behøver du ikke vente, for her er der rentefri afbetaling på alle køb af sofaer. Det giver dig mulighed for at forny med det samme og få den flotte U-sofa, du gerne vil have, i den bedste kvalitet og på de bedste vilkår.