Velkommen til BIVA - Danmarks billigste møbelhus!

Filtrér

Du har filtreret efter:

  1. Produkt materiale: Fjern element Regenereret læder

Sofasæt

Et 3+2 pers. sofasæt er et rigtig godt valg, hvis du er på udkig efter en helstøbt og fleksibel sofaløsning til dit hjem. Hos os finder du et stort og bredt udvalg af stilfulde sofasæt med behagelig siddekomfort, udført i slidstærke og langtidsholdbare materialer. Sortimentet dækker bredt og rummer et spændende udvalg af moderne sofasæt i mange flotte former og farver. Se alle vores prisvenlige kvalitets sofasæt og find præcis dét sofasæt, der imødekommer dine ønsker og behov.

Sofasæt til den perfekte indretning

Måske kan du ikke finde en hjørnesofa, der passer ind, eller måske kan du godt lide det mere luftige udtryk, to sofaer kan give en stue. Begge dele kan du få med et sofasæt, hvor begge enten kan stå op af en væg eller den ene kan stå frit ude i rummet. Det giver nemlig løbende muligheder for at flytte rundt på møblerne og få din stue til at se helt anderledes ud med de samme møbler.

De fleste, der vælger et sofasæt, vælger et, hvor den ene sofa er en 3-personers og den anden er en 2-personers. Det giver flere muligheder, og det ser samtidig meget bedre ud, når der er to sofaer i en stue, der ikke har den samme størrelse. Sæt dem sammen med et moderne sofabord, og du har reelt fået et helt nyt og spændende rum, uden du skal betale for meget for det.

Sofasæt der er lette og luftige

Det er ikke kun dit rum, der bliver mere let og luftigt, det gør din rengøring også. Det er meget lettere at flytte to sofaer frem for en stor, og så bliver rengøringen så meget lettere. Alt efter din stil, så kan du vælge sofaer i læder, der skal behandles som alt andet læder. Hvis du vælger et sofasæt i stof, så kan det svare sig at imprægnere den, så den er lettere at gøre ren.

Hvis der er børn eller dyr i hjemmet, så er pleje af dine sofaer endnu mere vigtigt. Børn kan ikke undgå at spilde mad og drikke, og dyr hopper op uden at tænke på hverken skarpe klør eller mudder på poterne. Er dit nye sofasæt behandlet korrekt, så er det hele lige til at tørre af, så det ikke er til at se, men her er det dog stadig den bedste idé at vælge et sofasæt i en mørkere farve.

Smukke, moderne og billige sofasæt

Der er mange, der tror, at billige sofasæt samtidig betyder, at kvaliteten er dårligt, og at designet er grimt. Det er heldigvis langt fra sandheden, for her er fordelen, at du ikke betaler for en designers navn, men alene for den gode kvalitet og det flotte udseende. Det gælder uanset, om du er til de klassiske typer af sofaer, eller om du gerne vil have et sæt, der er minimalistisk og moderne.

Hvis du allerede ved, at din stue skal moderniseres med et sofasæt, og du også ved, hvilken stil du har, men samtidig synes det er svært at spare op til sofaer, så er BIVA der, hvor du skal handle. Ikke kun fordi du her finder perfekt og moderne design og høj kvalitet, men også fordi du kan købe sofasæt og alt andet til hjemmet med rentefri afbetaling og dermed lette din hverdag.