Velkommen til BIVA - Danmarks billigste møbelhus!

Daybeds

Der findes simpelthen ikke noget lækrere til boligen end daybeds. Og den gode nyhed er, at her hos os finder du mange skønne modeller til meget rimelige priser. Skulle du alligevel synes, at det er lidt af en bid at forkæle dig selv og dine med en daybed, så kan du vælge at få rentefri afbetaling.

15 vare(r)

pr. side

15 vare(r)

pr. side

Luksus er daybeds

Der er et eller andet over daybeds, som får os til at drømme om romantik og idyl. Før i tiden var det sådan noget, som man så i filmene, hvor en eller anden skøn diva slængede sig i den og blev beundret af filmens helt. Sådan er det ikke mere. Og hurra for det! Nu til dags kan du nemlig selv føle dig som en diva og nyde din helt egen og skønne daybed.

Hvis du kunne tænke dig en - eller flere daybeds til dit hjem, så er du det helt rette sted nu. Her finder du nemlig et stort udvalg af de skønneste modeller og i dejlige farver. Sådan, at det er nemt at få dem til at matche med resten af indretningen i din bolig. Du har både de simple - med et meget enkelt design og de mere luksuriøst udførte. Ens for dem alle er deres høje kvalitet.

Brugervenlige daybeds til hele boligen

Daybeds er ikke bare luksusartikler, de er faktisk meget praktiske at have i boligen, tilmed er nogle af dem så smukke, at de ligefrem er super dekorative til hjemmet - samtidigt med at du kan få stor glæde af dem. Du kan både nappe dig en lille middagslur i en eller læse i din yndlingsbog - eller på din iPad imens du slapper af i den og nyder livet lidt. Det er ren luksus.

Daybeds kan placeres mange steder. Det mest almindelige er nok, at sætte dem i dagligstuen. Men der er mange flere muligheder. Du kan f.eks sætte en inde på soveværelset eller hvis du har en udestue, så kan du placere den der. Også på en lukket altan vil den give dig mange hyggelige og behagelige timer. Alt imens du kigger ud på verdenen. De timer som du og familien bruger på jeres daybeds, er kvalitetstid, som gavner både krop og sjæl.

Køb billige daybeds her

Når du har bestemt dig for, hvor dine daybeds skal stå, skal du også lige huske at vælge den korrekte farve. Dén som matcher resten af indretningen af dit hjem og som passer til din stil. Der er også vigtigt at vælge dem, der er solide og i høj kvalitet, for så har du glæde af dem meget længere. Endnu en ting som er værd at lægge mærke til, er, om de er nemme at gøre rene og om de er billige.

Gode og tidssvarende daybeds finder du mange af her. Ens for alle vores modeller er, at de er lavet med omtanke, i materialer som holder længe, og som er lette at holde rene. Hos BIVA ved vi, at det godt kan give lidt dårlig samvittighed at købe noget som man måske ikke decideret står og har brug for - men bare godt kunne tænke sig. Derfor hjælper vi vores kunder og deres økonomi ved at give rentefri afbetaling på alle vores møbler.