Sofaer

Sofaen er stuens – hvis ikke hjemmets – vigtigste møbel. Det er ét af de møbler, du tilbringer mest tid i. Sofaen har som regel også en meget central placering, og derfor er det vigtigt at finde den helt rigtige sofa, både når det kommer til komfort og design. Hos BIVA finder du et stort udvalg af komfortable og billige sofaer i alle størrelser, stilarter og farver.

 550 varer

Underkategorier

 • Chaiselong sofaer

  Tid til at pensionere den gamle sofa? Så lad dig inspirere af vores fantastiske udvalg af chaiselong sofaer. Og ja, vi ved godt at økonomien ikke altid er til at kaste sig ud i at købe møbler, derfor har du mulighed for at få rentefri afbetaling, når du køber hos os.

 • Sofasæt

  Et 3+2 pers. sofasæt er et rigtig godt valg, hvis du er på udkig efter en helstøbt og fleksibel sofaløsning til dit hjem. Hos os finder du et stort og bredt udvalg af stilfulde sofasæt med behagelig siddekomfort, udført i slidstærke og langtidsholdbare materialer. Sortimentet dækker bredt og rummer et spændende udvalg af moderne sofasæt i mange flotte former og farver. Se alle vores prisvenlige kvalitets sofasæt og find præcis dét sofasæt, der imødekommer dine ønsker og behov.

 • Modulsofaer

  Med en modulsofa får du ekstra fleksibilitet og funktionalitet i din boligindretning. Fordelen ved at vælge en modulsofa er, at du kan ændre sofaens størrelse og opstilling helt efter smag og behag, så den passer til din personlige stil og indretningen i dit hjem. Sofaens enkelte moduler kan benyttes separat eller sammensat, og du kan tilføje ekstra moduler til sofaen, hvis du har behov for en mere rummelig sofa. Vi fører smarte modulsofaer i komfortabelt og moderne design. Udført i slidstærke og robuste materialer er du sikker på at få en sofa i god kvalitet med en lang holdbarhed. 

 • Hjørnesofaer

  En hjørnesofa er et fantastisk møbel. For her er både plads til mange venner på én gang, men det er også et møbel, der indbyder til, at du skal smække bene op og bare hygge igennem. Føler du, at det kniber lidt med økonomien i øjeblikket, så tilbyder vi hos BIVA rentefri afbetaling på din hjørnesofa.

 • 3 personers sofaer

  BIVA.dk har udvalget i 3 personers sofaer til dig, som har svært ved at bestemme dig for, hvor stor en sofa du gerne vil have. Se med her på siden og lad dig inspirere.

 • 2 personers sofaer

  En to-personers sofa er et perfekt møbel, der passer til store som små rum. Den kan stå i en stor entré, i soveværelset og selvfølgelig også i stuen. Hvad der er endnu bedre er, at du nemt kan købe den med rentefri afbetaling så du kan slå til, når du har fundet den sofa, det skal være.

 • Sovesofaer

  Sovesofaer findes i mange størrelser, farver og udformninger. Du kan få dem med og uden chaiselong, i stof eller læder og med plads til at gemme sengetøjet væk. Er pladsen i stuen trang, eller har du behov for en kombineret løsning til teenage- eller gæsteværelset, er en sovesofa et sikkert valg. Hos BIVA finder du et stort udvalg af praktiske og billige sovesofaer, der både design- og komfortmæssigt er af højeste kvalitet.

 • Lædersofaer

  En sofa af læder er en klassiker, der aldrig går af mode. Med en lædersofa får du et lækkert og slidstærkt møbel, som du kan glæde dig over i mange år frem. Føler du, at det kniber lidt med økonomien i øjeblikket, så tilbyder vi hos BIVA rentefri afbetaling på dit køb.

 • U-sofaer

  Den perfekte sofa til samtale og det store rum er en U-sofa. En rigtig flyder med plads til hele familien og også alle vennerne og det på en gang. Ved at købe den med rentefri afbetaling, bliver det heller ikke så hårdt økonomisk at kunne indrette sin stue helt perfekt.

 • Daybeds

  Der findes simpelthen ikke noget lækrere til boligen end daybeds. Og den gode nyhed er, at her hos os finder du mange skønne modeller til meget rimelige priser. Skulle du alligevel synes, at det er lidt af en bid at forkæle dig selv og dine med en daybed, så kan du vælge at få rentefri afbetaling.

 • Tilbehør til sofaer

  Her på siden kan du finde det du behøver for at fuldende din sofa. Hvad enten du mangler en nakkestøtte eller pleje til din sofa kan du finde det her. Giv din sofa ekstra pleje med et plejesæt fra BIVA.

pr. side
Viser 1 - 12 af 550
 • Mojo nakkestøtte - Lysegrå Mojo nakkestøtte - Lysegrå Sale

  SPAR 10%

  539 ,- 599 ,- -10% 1-2 uger
  Mojo nakkestøtte - Lysegrå

  Nakkestøtte til Mojo U-sofa i lysegrå stof. Få optimalt støtte med denne nakkestøtte, som passer perfekt sammen med sofaen.

  539 ,- 599 ,- -10%
  Nedsat pris!
  1-2 uger
 • Mojo nakkestøtte - Antracit Mojo nakkestøtte - Antracit Sale

  SPAR 10%

  539 ,- 599 ,- -10% 1-2 uger
  Mojo nakkestøtte - Antracit

  Nakkestøtte til Mojo U-sofa i antracit stof. Få optimalt støtte med denne nakkestøtte, som passer perfekt sammen med sofaen.

  539 ,- 599 ,- -10%
  Nedsat pris!
  1-2 uger
 • Lissabon ch. sofa - 3 pers. højre - Koksgrå Inari 95 Lissabon ch. sofa - 3 pers. højre - Koksgrå Inari 95 Sale

  SPAR 10%

  4.499 ,- 4.999 ,- -10% Ca. 4-8 uger
  Lissabon ch. sofa - 3 pers. højre -...

  Lissabon 3 personers højrevendt chaiselong sofa med god plads til familien, betrukket med strukturvævet antracit tekstil. Lissabon er en klassisk serie af sofaer med velpolstrede puder, særligt udformet for optimal støtte og komfort. Sofaerne er bygget i moduler som gør det muligt at udbygge eller mindske sofaen med hjørnedele, chaiselongdele, armlæn og 2...

  4.499 ,- 4.999 ,- -10%
  Nedsat pris!
  Ca. 4-8 uger
 • Vilads 3 pers. - Sort tekstillæder Vilads 3 pers. - Sort tekstillæder Sale

  SPAR 10%

  2.249 ,- 2.499 ,- -10% Ca. 4-8 uger
  Vilads 3 pers. - Sort tekstillæder

  Vilads 3 pers. lædersofa betrukket med sort tekstillæder i enkelt design, monteret på slanke krom ben. Sofaen er udført med et velpolstret sæde, som yder en god og behagelig siddekomfort. En enkel sofa med god komfort og indbydende former.

  2.249 ,- 2.499 ,- -10%
  Nedsat pris!
  Ca. 4-8 uger
 • Aalborg open-end sofa venstrevendt - Antracit Inari 96 Aalborg open-end sofa venstrevendt - Antracit Inari 96 Sale

  SPAR 10%

  10.799 ,- 11.999 ,- -10% Ca. 4-8 uger
  Aalborg open-end sofa venstrevendt -...

  Aalborg open-end chaiselong sofa forener et smukt og indbydende udtryk med en yderst god komfort. Sofaen har en velpolstret siddehynde og bløde nakkestøtter, der højner komfortabiliteten. Det slidstærke grå tekstil og de enkle sølvfarvede rørben, giver den topmoderne sofa en klassisk retrolook. Fåes også i højrevendt. Se den her >

  10.799 ,- 11.999 ,- -10%
  Nedsat pris!
  Ca. 4-8 uger
 • Bergø chaiselongsofa venstrevendt - Sort André 1306 Bergø chaiselongsofa venstrevendt - Sort André 1306 Sale

  SPAR 10%

  8.099 ,- 8.999 ,- -10% Ca. 4-8 uger
  Tilbud!
  Bergø chaiselongsofa venstrevendt - Sort...

  Bergø venstrevendt chaiselongsofa udført med slidstærkt, koksgråt/sort møbeltekstil og sorte metalben. En stilfuld sofa i moderne design med et karakteristisk blødt og afrundet formsprog, der sikrer at siddekomforten er i top, og samtidig giver sofaen et særdeles indbydende udtryk.

  8.099 ,- 8.999 ,- -10%
  Ca. 4-8 uger
 • Bergø 3 pers. sofa - Grå André 1308 Bergø 3 pers. sofa - Grå André 1308 Sale

  SPAR 10%

  5.399 ,- 5.999 ,- -10% Ca. 4-8 uger
  Bergø 3 pers. sofa - Grå André 1308

  Bergø 3 pers. sofa betrukket med slidstærkt gråt møbeltekstil. Sofaen er flot hævet på sorte metalben. En elegant sofa i et indbydende og moderne design, der er kendetegnet ved sit bløde, afrundede formsprog samt særdeles behagelige siddekomfort.Hele Bergø serien kan bestilles i mange forskellige stoffer og farver. Se dem alle her >Se hele Bergø serien her >

  5.399 ,- 5.999 ,- -10%
  Nedsat pris!
  Ca. 4-8 uger
 • Chenell 3 pers. sofa - Mørkeblå Riviera 79 Chenell 3 pers. sofa - Mørkeblå Riviera 79 Sale

  SPAR 10%

  4.499 ,- 4.999 ,- -10% Ca. 4-8 uger
  Chenell 3 pers. sofa - Mørkeblå Riviera 79

  Chenell 3 pers. sofa betrukket med blød og elegant mørkeblå velour med en yderst lækker finish. Sofaen er flot hævet på stilrene sorte metalben og er solidt opbygget med fjedre og kvalitetsskum i sædet, som i kombination med de store, velpolstrede ryghynder giver en særdeles behagelig siddekomfort. En stilfuld sofa i eksklusivt og indbydende design, der...

  4.499 ,- 4.999 ,- -10%
  Nedsat pris!
  Ca. 4-8 uger
 • Chenell 3 pers. sofa - Blå velour Chenell 3 pers. sofa - Blå velour Sale

  SPAR 10%

  4.499 ,- 4.999 ,- -10% Ca. 4-8 uger
  Tilbud!
  Chenell 3 pers. sofa - Blå velour

  Chenell 3 pers. sofa betrukket med blød og elegant mørkeblå velour. Sofaen er flot hævet på stilrene sorte metalben og er solidt opbygget med fjedre og kvalitetsskum i sædet, som i kombination med de store, velpolstrede ryghynder giver en særdeles behagelig siddekomfort. En stilfuld sofa i eksklusivt og indbydende design, der rammer tidens retrotrend i...

  4.499 ,- 4.999 ,- -10%
  Ca. 4-8 uger
 • Felicity open-end sofa højrevendt - Mørkeblå Riviera 79 Felicity open-end sofa højrevendt - Mørkeblå Riviera 79 Sale

  SPAR 10%

  11.699 ,- 12.999 ,- -10% Ca. 2-5 uger
  Tilbud!
  Felicity open-end sofa højrevendt -...

  Rummelig open-end sofa i stilfuldt og moderne design med yderst behagelig siddekomfort. Sofaen er betrukket med flot mørkeblåt velour og er forsynet med store, velpolstrede hynder, hvilket giver designet et blødt og indbydende formsprog. De stilrene sorte metalben går godt i spænd med det blå betræk og fuldender det eksklusive udtryk. Felicity er den...

  11.699 ,- 12.999 ,- -10%
  Ca. 2-5 uger
 • Vision chais. sofa højrevendt - Koksgrå Inari 96 Vision chais. sofa højrevendt - Koksgrå Inari 96 Sale

  SPAR 10%

  7.199 ,- 7.999 ,- -10% 3-6 uger
  Vision chais. sofa højrevendt - Koksgrå...

  Vision sofa med højrevendt chaiselong i stilrent og indbydende design. Denne moderne 'flyder" er betrukket med slidstærkt koksgråt tekstil og ilagt et tyk lagt HR skum. En yderst komfortabel sofa med velpolstrede sædehynder, løse ryghynder og ekstra pyntepuder. Sofaen hviler stabilt på enkle ben i krom, som komplementerer betrækket på bedste vis. Et...

  7.199 ,- 7.999 ,- -10%
  Nedsat pris!
  3-6 uger
 • Vision chais. sofa venstrevendt - Koksgrå Inari 96 Vision chais. sofa venstrevendt - Koksgrå Inari 96 Sale

  SPAR 10%

  7.199 ,- 7.999 ,- -10% 3-6 uger
  Vision chais. sofa venstrevendt - Koksgrå...

  Vision sofa med venstrevendt chaiselong i stilrent og indbydende design. Denne moderne 'flyder" er betrukket med slidstærkt koksgråt tekstil og ilagt et tyk lagt HR skum. En yderst komfortabel sofa med velpolstrede sædehynder, løse ryghynder og ekstra pyntepuder. Sofaen hviler stabilt på enkle ben i krom, som komplementerer betrækket på bedste vis. Et...

  7.199 ,- 7.999 ,- -10%
  Nedsat pris!
  3-6 uger
Viser 1 - 12 af 550