Velkommen til BIVA - Danmarks billigste møbelhus!

Sofaer

Sofaen er stuens – hvis ikke hjemmets – vigtigste møbel. Det er ét af de møbler, du tilbringer mest tid i. Sofaen har som regel også en meget central placering, og derfor er det vigtigt at finde den helt rigtige sofa, både når det kommer til komfort og design. Hos BIVA finder du et stort udvalg af komfortable og billige sofaer i alle størrelser, stilarter og farver.

Lagersalg

Sådan vælger du den rette sofa

Hvis du vil have mest mulig glæde af din nye sofa, så er det vigtigt, at du vælger en sofa, der harmonerer med dine behov og dine stilmæssige præferencer - både hvad størrelse, design og komfort angår. Det kan være svært at beslutte sig, når udvalget er stort, men ved at følge vores enkle råd, bliver du godt klædt på til at finde den helt rette sofa til din bolig.

Sofa miljø

Lille og kompakt eller stor og rummelig

Vores sortiment rummer moderne kvalitetssofaer i alle størrelser – lige fra små 2 pers. sofaer til store og rummelige hjørnesofaer og U-sofaer med plads til 8 personer. Men ikke alle sofaer er lige velegnede til din bolig og dit behov. Har du begrænset plads i din bolig, bør du vælge en mindre sofa, som eksempelvis en 2 eller 3 personers-sofa eller en sofa med sovefunktion. En sovesofa er desuden en rigtig god løsning til teenageværelset.

Til dig, der har rigeligt med plads i stuen og ikke vil gå på kompromis med komforten, så er en u-sofa, en chaiselongsofa eller en hjørnesofa det ideelle valg. Her kan du ligge udstrakt og nyde godt af komforten. De store og rummelige sofaer er desuden yderst velegnede til børnefamilier. Overvej, hvilken farve og stil sofaen skal have, hvor mange mennesker den skal kunne rumme, og hvilket materiale den skal være lavet af.

Neutrale farver eller pangfarver?

Farver skaber stemninger og miljøer, og derfor er det vigtigt at overveje farven nøje inden køb af ny sofa. Overordnet set kan man adskille sofaer i to farvekategorier: neutrale farver og pangfarver. Sort, hvid, grå, mørkegrå og sort er de mest normale neutrale farver og de mest populære sofafarver. En neutral farve er det sikre valg, da neutrale farver går godt i spænd med mange forskellige stilarter og giver indretningen et roligt og harmonisk udtryk. Desuden går en neutral farve ikke af mode, den er tværtimod tidløs.

Værdsætter du det varme og stemningsfyldte look, er farverige møbler derimod at foretrække. Farverne rød, gul, turkis, blå er eksempler på pangfarver, der tiltrækker sig opmærksomhed i boligen og giver hjemmet en flot udstråling. Vores sofaer produceres i et væld af farver, så der er noget for enhver smag. Se hele farvepaletten og bliv inspireret i vores stofstudio.

Slidstærke materialer

En sofa skal være blød og behagelig at sidde i, men det er også vigtigt, at betrækket er slidstærkt og langtidsholdbart. Sofaerne i vores sortiment er alle udført i slidstærke og komfortable materialer. Hvad enten du søger en lædersofa, en sofa med strukturvævet møbeltekstil eller en velour sofa, så kan du finde den i vores sofaudvalg. Se alle de forskellige slags betræk i vores stofstudio.

Få mere ud af din sofa - vælg et fleksibelt og funktionelt design

Funktionalitet er, ligesom komfort og stil, et afgørende parameter for en sofa. Nogle sofaer er mere funktionelle end andre. Hvis du vægter funktionaliteten højt, kan det eksempelvis være en rigtig god idé at vælge en sofa med sovefunktion, hvor du både får sofa og seng samlet i ét praktisk møbel. Vores sofaer med sovefunktion er desuden udstyret med rummelige opbevaringsrum og praktisk udtræk.

Modulsofaer og sofaer med vendbar chaiselong er ligeledes sofatyper med en høj grad af fleksibilitet, hvor du nemt kan tilpasse møblet efter din boligindretning. Fordelen ved en modulsofa er, at den er sammensat af moduler, så du selv kan bestemme, hvordan sofaen skal sammensættes. Derved kan du lave præcis den opstilling, der passer til dit hjem og udnytte pladsen optimalt. Det er eksempelvis meget praktisk i mindre boliger.

 

Victor modulsofa

Lækker støtte og komfort

En sofa skal både være komfortabel og samtidig give kroppen støtte, så du er sikret en god og behagelig siddeposition. Inden du investerer i en ny sofa, bør du overveje hvor meget – og hvilken type komfort, du foretrækker. Alle vores sofaer er komfortable, men der er forskel på, hvor blød den enkelte sofa føles.

Vi fører U-sofaer og sovesofaer med madrasopbygning, som yder kroppen liges å god komfort og støtte som en kvalitets boksmadras. Disse sofaer er det ideelle valg til dig, hvis du ikke vil gå på kompromis med komforten. Mange af vores sofaer er desuden forsynet med store, velpolstrede ryghynder, hvilket gør at de føles ekstra bløde og behagelige at opholde sig i.

Billige sofaer i høj kvalitet

Når du investerer i en ny sofa, vil du gerne have glæde af den så længe som muligt. I vores sortiment finder du sofaer udført i robuste og slidstærke kvalitetsmaterialer, hvorfor du kan være sikker på at få en sofa, der holder i mange år frem. Hos BIVA kan du desuden være sikker på ikke at betale for meget for din sofa – du får god kvalitet til fast lavpris. 

Men selvom prisen er lav, kan en sofa være en større udskrivning. Derfor tilbyder vi rentefri afbetaling, når du køber din sofa hos os. På den måde kan du få glæde af din nye sofa med det samme og nøjes med at betale et fast lavt beløb om måneden, der passer bedre ind i din økonomi.

Sofaen skaber stemning og atmosfære

Sofaen er et af de mest benyttede møbler i boligen - til hverdag og fest. Det er i sofaen, man læner sig tilbage, slapper af og lader sig underholde af en god film, og her man lægger sig til rette med tablet'en og surfer på nettet. Ligeledes er det i sofaen, man rykker sammen og nyder en hyggelig aften over et glas vin i gode venners lag. Da sofaen spiller en så afgørende rolle i hjemmet, er det også vigtigt, at du vælger en model, som du får mest mulig glæde af, både hvad angår funktionalitet og æstetik.

Komforten skal være i top, så kroppen får optimale betingelser for at slappe af, men designet skal også harmonere med dine stilmæssige præferencer, så du får et tiltalende indemiljø, hvor du føler dig godt tilpas. Stil er individuel og spændvidden er stor. Derfor har vi sørget for at imødekomme alle stilarter – lige fra det klassiske og tidløse, over det romantiske retrodesign til det stilrene og moderne look.