BordeIntet hjem uden borde og stole. Der er stort set ikke et rum i et hjem, der ikke har mindst et bord, og det er ikke muligt at forestille sig et liv uden især det i stuen og spisestuen. Nye borde til alle rum, kan du nemt få med en rentefri afbetaling.

 406 varer

Underkategorier

 • Sofaborde

  Forny din stue med et billigt sofabord, og skab et indbydende miljø i hjemmet. Uanset om du er til minimalistiske borde i nordisk stil med rene, slanke linjer, eller om du er til robuste borde lavet af rustikt, ubehandlet egetræ, finder du dem her på siden. Hos BIVA har vi både runde, kvadratiske og elipseformede borde med bordplader af glas, laminat og massivt træ. Sofaen er hjemmets vigtigste møbel, og sofabordet er sofaens vigtigste tilbehør. Vores store udvalg sikrer, at du kan finde netop det bord, der passer til din sofa, din stil og din pengepung. 

 • Tv-borde

  Hos BIVA finder du et stort og varieret udvalg af stilfulde og funktionelle tv-borde i god kvalitet. Vores tv-borde er på praktisk vis udført med låger, skuffer, hylder, åbne opbevaringsrum og udskæring til ledninger, så du kan være sikker på, at funktionaliteten er i top. Er du på jagt efter et kompakt hvidt tv-bord i enkel og minimalistisk, nordisk stil, et rummeligt og robust egetræsbord i lækkert retrodesign eller et sort tv-bord i et iøjefaldende og moderne design? Her på siden finder du lidt af hvert – og der er helt sikkert også et tv-bord, der passer perfekt ind i din indretning.

 • Hjørneborde

  Hvis du kigger rundt i dine stuer, soveværelse eller entré, så er der tit et lille område, der ser helt tomt ud. Med et hjørnebord får du et helt andet rum, og det samt alt det andet til et smukt hjem, kan du få med rentefri afbetaling hos BIVA og få den hjemlige hygge.

pr. side
Viser 1 - 12 af 406
 • Oakly tv-bord smal Oakly tv-bord smal
  1.099 ,- 1-2 uger
  Oakly tv-bord smal

  Tv-bord i oliebehandlet egetræ med 1 skuffe samt 1 rum.

  1.099 ,-
  1-2 uger
 • Skagen tv-bord Skagen tv-bord
  4.999 ,- 1-2 uger
  Skagen tv-bord

  Hvidt tv-bord med 1 låge og 2 skuffer, samt 1 åbent opbevaringsrum i midten med kabeludtræk til anlæg/konsoller stående på koniske ben i hvidolieret egetræ. 

  4.999 ,-
  1-2 uger
 • Lugano sofabordssæt Lugano sofabordssæt
  1.399 ,- 3-5 uger
  Lugano sofabordssæt

  2 runde sofaborde med grå/hvide bordplader monteret på massive fyrretræsben. Et indbydende design, hvor bordpladernes lakerede overflader skaber en flot kontrast til det rustikke træstel. Anvend bordene som et samlet sæt eller hver for sig. Mål: B78 x D75 x H35,5 cm (Stort bord)Mål: B55 x D55 x H28 cm (Lille bord)

  1.399 ,-
  3-5 uger
 • Oakly tv-bord bred Oakly tv-bord bred
  1.699 ,- 1-2 uger
  Oakly tv-bord bred

  Tv-bord i oliebehandlet egetræ med 2 skuffer samt 1 rum.

  1.699 ,-
  1-2 uger
 • Electa Electa
  2.299 ,- 1-3 uger
  Electa

  Rumdeler, opbevaring og mediemøbel... alt-i-en! Electa reolen kan stå oprejst eller ligge vandret.  

  2.299 ,-
  1-3 uger
 • Nygård indskudsborde 2 stk - hvid Nygård indskudsborde 2 stk - hvid
  1.599 ,- 3-5 uger
  Nygård indskudsborde 2 stk - hvid

  Nygård indskudsborde med ben lavet af amerikansk egetræ er perfekte til stue eller spisestue. Vælg mellem en række forskellige varianter.

  1.599 ,-
  3-5 uger
 • Aspen sofabord m. hylde Aspen sofabord m. hylde
  2.199 ,- 3-5 uger
  Aspen sofabord m. hylde

  Aspen sofabord kombinerer et praktisk og lækkert sofabord i komplet hærdet glas med høj funktionalitet takket være den ekstra underhylde, der tilføjer charme og stil til bordet. Elegance og raffinement i et enkelt og helt stykke. Et praktisk stykke møbel, som med sin gennemsigtighed gør det nemt at se, hvor du har lagt dine ting.

  2.199 ,-
  3-5 uger
 • Chase tv-bord smalt - Hvid Chase tv-bord smalt - Hvid
  1.299 ,- 1-3 uger
  Chase tv-bord smalt - Hvid

  Enkelt og fikst tv-bord med 1 stor opbevaringsskuffe og 2 hylder.Mål på rum imellem skuffer og topplade: H: 12,8 x B: 45 cm

  1.299 ,-
  1-3 uger
 • Rock sofabord Rock sofabord
  2.399 ,- 1-2 uger
  Rock sofabord

  Kvalitets Rock sofabord udført i lækkert massiv grantræ med et rustikt stel i sort metal.

  2.399 ,-
  1-2 uger
 • Silkeborg TV-bord Silkeborg TV-bord
  2.499 ,- Ca. 1-2 uger
  Silkeborg TV-bord

  Klassisk kvalitets tv-bord med 2 skuffer i tidløst skandinavisk design. Dette robuste tv-bord er udført i massiv hvidpigmenteret egetræ, som kan slibes og genbehandles. Et funktionelt og langtidsholdbart tv-møbel, der tilfører boligen eksklusivitet og elegance.Mål mellem skuffer og topplade: 20,5cmSe flere rustikke egetræsmøbler fra Silkeborg-serien her >

  2.499 ,-
  Ca. 1-2 uger
 • Silkeborg sofabord Silkeborg sofabord
  2.599 ,- Ca. 1-2 uger
  Silkeborg sofabord

  Flot sofabord i massiv hvidpigmenteret sæbebehandlet egetræ. Træets årestrukturer fremhæves på elegant vis i dette stilrene og robuste sofabord, som tilfører hjemmet et varmt og naturligt look. Sæbebehandlingen gør desuden at møblet er langtidsholdbart.Se flere rustikke egetræsmøbler fra Silkeborg-serien her >

  2.599 ,-
  Ca. 1-2 uger
Viser 1 - 12 af 406