Dette er en demoshop. Ordrer afgivet igennem denne shop vil ikke blive gennemført.

Velkommen til BIVA - Danmarks billigste møbelhus!

Tv-borde

Hos BIVA finder du et stort og varieret udvalg af stilfulde og funktionelle tv-borde i god kvalitet. Vores tv-borde er på praktisk vis udført med låger, skuffer, hylder, åbne opbevaringsrum og udskæring til ledninger, så du kan være sikker på, at funktionaliteten er i top. Er du på jagt efter et kompakt hvidt tv-bord i enkel og minimalistisk, nordisk stil, et rummeligt og robust egetræsbord i lækkert retrodesign eller et sort tv-bord i et iøjefaldende og moderne design? Her på siden finder du lidt af hvert – og der er helt sikkert også et tv-bord, der passer perfekt ind i din indretning.

70 vare(r)

pr. side

70 vare(r)

pr. side

Sådan finder du det rette tv-bord

Et tv-bord skal være funktionelt, men det skal også tilføre hjemmet et stilfuldt og indbydende udtryk. Til dig, der elsker det uspolerede, naturlige look, er der tv-møbler i træ med en yderst varm og charmerende finish. Hvis du værdsætter den enkle og klassiske stil, så kan du med fordel vælge et tv-bord med rene linjer i neutrale farver.

Eg og hvid er en farvekombination, der giver hjemmet et lyst og indbydende udtryk, uden at tiltrække sig al opmærksomheden. Derfor er det også en særdeles populær kombination af farver, som passer godt ind i de fleste hjem og i den moderne skandinaviske indretningsstil. Ønsker du derimod et mere opsigtsvækkende design, er et farverigt bord med asymmetriske former at foretrække.

Praktiske hylder og skuffer til opbevaring

Inden du køber et nyt tv-bord, er det vigtigt at overveje, hvor meget møblet skal kunne rumme. Derved undgår du at købe et bord, der enten er for lille eller for stort. Hvis der udover tv’et også skal være plads til dvd’er, konsoller, tv-bokse og fjernbetjeninger, er det en rigtig god idé at vælge et tv-bord, som er forsynet med brede og rummelige opbevaringsrum med hylder eller skuffer under bordpladen.

Om du foretrækker hylder eller skuffer, afhænger formodentligt af, hvor godt du vil gemme rodet væk, og om der er små pilfingre i nærheden. Omvendt kan du med fordel vælge et mindre bord i enkel stil, hvis der kun skal være plads til tv’et, eller hvis du blot har behov for lidt opbevaring som supplement til et væghængt fjernsyn.

Få styr på ledningerne

Har du mange medieenheder, er der også mange ledninger at holde styr på. Et virvar af ledninger pynter ikke i en bolig – tværtimod. Hvis du vælger et bord med åbne opbevaringsrum eller et bord med runde udskæringer i bagvæggen, kan du nemt gemme ledningerne af vejen. Langt de fleste af tv-bordene i vores sortiment er udført med enten åbne opbevaringsrum uden bagvæg eller med runde udskæringer i bagvæggen, så du undgår unødvendigt rod ved tv-alteret. 

En stor fladskærm kræver et robust tv-bord

Der er stor forskel på, hvor meget et tv vejer. Alle tv-bordene i vores sortiment er udført i stabile og robuste materialer, der uden problemer kan bære vægten fra fladskærme i standardstørrelserne fra 32 tommer til 50 tommer. Har du derimod et ekstra stort og tungt tv, stiller det større krav til materialerne. Her anbefaler vi, at du f.eks. vælger et bord i massivt træ, da det er mere robust og stabilt i konstruktionen end et bord i finér.

Billige tv-borde på afbetaling

Hos BIVA vil vi gerne være nogen af de billigste forhandler af kvalitetsmøbler online, så du kan føle dig tryk når du handler hos Biva. 

Møbler skal være af god kvalitet, så de har en lang levetid, og så skal de være til at betale. Derfor tilbyder vi via vores samarbejdspartner, at du kan afbetale dit tv-bord med et lavt månedligt beløb. Afbetalingen er både rente- og gebyrfri, så det ikke er en ekstra udgift for dig at vælge ekstra luft i økonomien.