Tv-borde

Hos BIVA kan du finde et stort og varieret udvalg af stilfulde og funktionelle tv-borde i god og langtidsholdsbar kvalitet. Vores tv-borde er på praktisk vis udført med låger, skuffer, hylder og åbne opbevaringsrum samt udskæringer til ledninger, så du kan være sikker på at funktionaliteten er i top. Er du på jagt efter et kompakt hvidt tv bord i enkel og minimalistisk nordisk stil, et rummeligt og robust egetræs bord i lækkert retrodesign eller et sort tv-bord i skarpt og moderne design? Kig dig omkring og find et lækkert opbevaringsmøbel, der harmonerer med din personlige stil og dit behov. 

1 til 60 ud af 77

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 60 ud af 77

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

Sådan vælger du det rette tv-bord

Nytænkende design eller klassisk stil?

Et tv-bord skal være funktionelt, men det skal også gerne tilføre hjemmet et stilfuldt og indbydende udtryk. Vi kan tilbyde tv-borde i mange forskellige stilarter. Til dig, der elsker det uspolerede, naturlige look, har vi samlet et stort udvalg af tiltalende tv-borde udført i rustik træ med en yderst varm og charmerende finish. Hvis du værdsætter den enkle og klassiske stil, så kan du med fordel vælge et tv-bord med rene linjer i neutrale farver. Eg og hvid er en farvekombination, der giver hjemmet et lyst og indbydende udtryk, uden at tiltrække sig al opmærksomheden. Derfor er det også en særdeles populær kombination af farver, som passer godt ind i de fleste hjem. Ønsker du derimod et mere opsigtsvækkende design, er et farverigt bord med asymmetriske former at foretrække. Sæt et personligt præg på din indretning med et flot og funktionelt spisebord fra BIVA.

Praktiske hylder og skuffer til opbevaring

Inden du køber et nyt tv-bord, er det vigtigt at overveje, hvor meget møblet skal kunne rumme. Derved undgår du at købe et bord, der enten er for lille eller for stort. Hvis der, udover fladskærmen, også skal være plads til dvd’er, konsoller, tv-bokse og fjernbetjeninger m.m, så er det en rigtig god idé at vælge et tv bord, som er forsynet med brede og rummelige opbevaringsrum med hylder og/eller skuffer under bordpladen. Omvendt kan du med fordel vælge et mindre bord i enkel stil, hvis der kun skal være plads til fladskærms tv’et.

Få styr på ledningerne

Har du mange medieenheder, er der også mange ledninger at holde styr på. Et virvar af ledninger pynter ikke i en bolig – tværtimod. Hvis du vælger et bord med åbne opbevaringsrum eller et bord med runde udskæringer i bagvæggen, kan du nemt gemme ledningerne af vejen. Langt de fleste af tv-bordene i vores sortiment er udført med enten åbne opbevaringsrum uden bagvæg eller med runde udskæringer i bagvæggen, så du undgår unødvendigt rod ved tv-alteret. 

En stor fladskærm kræver et ekstra robust bord

Der er stor forskel på hvor meget et fladskærms tv vejer. Alle tv-bordene i vores sortiment er udført i stabile og robuste materialer, der uden problemer kan bære vægten fra fladskærme i standard størrelserne fra 32tommer til 50 tommer. Har du derimod et ekstra stort og tungt tv, så stiller det større krav til materialerne. Her anbefaler vi, at du f.eks. vælger et bord i massivt træ, da det er mere robust og stabilt i konstruktionen end et bord i finér.