Velkommen til BIVA - Danmarks billigste møbelhus!

Hjørneborde

Find det helt rigtige hjørnebord hos BIVA.

Hos BIVA tilbydes du et bredt udvalg af møbler og tilbehør til boligen, og dette udvalg inkluderer også et bredt og forskelligartet sortiment af hjørneborde. Vores hjørneborde findes i forskellige designs, så du kan vælge blandt et kæmpe udvalg, som findes i forskellige farver, former og materialer. Så du kan helt sikkert også finde et hjørnebord, som passer til din personlige stil, og som kan give det helt rigtige udtryk i din indretning. Vores sortiment består desuden af billige hjørneborde, så du kan finde et flot bord, som samtidig er til en god pris. Et hjørnebord er perfekt til dig, som på samme tid ønsker at udnytte pladsen hos dig selv optimalt, men som ligeledes ønsker dette til en fornuftig pris og i et flot design.

Så uanset om du ønsker et rundt hjørnebord, et firkantet hjørnebord eller et helt andet, så kan du finde det hos BIVA. Så kig vores sortiment igennem, og hvis du har spørgsmål til dit køb eller et af vores produkter, så er du velkommen til at kontakte os. Find det helt rigtige hjørnebord allerede i dag.

1 til 60 ud af 89

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 60 ud af 89

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

Du kan opnå stor udnyttelse af hjørnerne i dit hjem, hvis du har et hjørne bord. Borde kan være med til at skabe stemning og atmosfære samtidig med, at de er funktionelle. Ønsker du et hjørnebord i glas eller træ, så kan du finde det her på siden. Vi har et kæmpe udvalg, som passer godt ind i både det moderne og klassiske hjem.

Hjørne-borde fra BIVA.dk lægger op til at blive blandet med andre møbler fra vores sortiment. Det giver dig en lang række af muligheder for at skabe flotte og hyggelige resultater i dit hjem. Her på siden kan du finde et stort udvalg.