Dette er en demoshop. Ordrer afgivet igennem denne shop vil ikke blive gennemført.

Velkommen til BIVA - Danmarks billigste møbelhus!

Hjørneborde

Hvis du kigger rundt i dine stuer, soveværelse eller entré, så er der tit et lille område, der ser helt tomt ud. Med et hjørnebord får du et helt andet rum, og det samt alt det andet til et smukt hjem, kan du få med rentefri afbetaling hos BIVA og få den hjemlige hygge.

1 til 100 af 134

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 100 af 134

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

Hjørneborde til planter og lys

Hjørneborde kommer i stort set alle størrelser og designs, og det gør dem så anvendelige. Har du valgt at skifte en hjørnesofa ud med et sofasæt, så har du sikkert fået en tom plads i hjørnet, hvor der mangler noget. Den plads er helt perfekt til et firkantet hjørnebord, hvor du kan have en plante og en lampe stående. Det gør sofaområdet så meget mere hyggeligt, og du vil ikke savne sofahjørnet på nogen måde.

Hvis du vælger hjørneborde i din indretning, så vil du hurtigt se de mange muligheder. Det er en lille plads, hvor der kan ligge et blad, uden det kommer til at se rodet ud. Det er også der, hvor du eller dine gæster nemt kan sætte en kop eller et glas, og det kan give bedre plads på stuebordet. Står det i hjørnet kan det også ære der, de mere skrøbelige ting står, så de ikke går i stykker eller fylder for meget.

Det bliver ikke mere smart end hjørneborde

Som med så mange andre møbler, så er hjørneborde mange forskellige designs. Du kan finde dem, der er helt firkantede, der passer perfekt ind i hjørnet mellem sofaerne eller stolene. Men der også de helt moderne, der har et stel af trådnet, eller som har hentet sit design fra skamlen. De mindre er helt perfekte, hvis du gerne vil have et ekstra bord, for det lette design og den lille størrelse gør, det passer ind alle steder.

Som med alle andre borde skal et hjørnebord tørres af. De fleste skal gøres rent som alt andet, og de er lette at holde. Har de et skelet af metaltråde, så er det nemt og praktisk at bruge en støvekost, så du kan komme ind alle steder. De små vejer ikke meget, så ikke nok med det er smukke og lette at se på, det er også lette at flytte rundt efter behov.

Hjørneborde der er billige og smukke

Der er flere og flere designere, der har kastet sig over at lave meget moderne hjørneborde, for det er et af de mest moderne møbler lige for tiden. Desværre er mange af dem ikke ligefrem billige, men her hos BIVA, er de ikke bare til at betale, men de er også designmæssige perler. Vi har samtidig et rigtig stor udvalg af alle typer af borde og alle andre møbler.

Vil du gerne indrette din stue med et sofasæt og et hjørnebord, der passer til, så finder du begge dele og meget andet her hos BIVA. Selvom din økonomi ikke er til at kunne købe det hele på en gang, så er der ingen grund til bekymring. Her er der nemlig rentefri afbetaling på alle dine køb, så stuen og alt andet til hjemmet kan blive så smukt, som du gerne vil have det.