Velkommen til BIVA - Danmarks billigste møbelhus!

Borde

BordeIntet hjem uden borde og stole. Der er stort set ikke et rum i et hjem, der ikke har mindst et bord, og det er ikke muligt at forestille sig et liv uden især det i stuen og spisestuen. Nye borde til alle rum, kan du nemt få med en rentefri afbetaling.

Lagersalg

1 til 100 af 380

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

1 til 100 af 380

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Borde til alle rum

Et bord er så meget mere end et bord. Der er stor forskel på, hvad der er et pænt spisebord, skrivebord og sofabord. De kan være i tre forskellige slags stil og design, eller de kan være den røde tråd, der binder dit hjem sammen. Det ene kan være med glas og stål, det andet i træ og det sidste med en blank, poleret overflade. Alle har deres charme og kan passe ind i et moderne hjem.

En anden og meget vigtig ting, du skal tænke over, når du køber borde, er, at de skal have de rigtige mål. Et bord, der er for småt, bliver du ikke glad for, for der er ikke plads nok. Er bordet for stort, er der dårlig plads til stole rundt om det, eller det er svært at komme rundt om. Hav derfor styr på målene, inden du kigger på et nyt bord, så bliver du nemlig glad for dit køb.

Borde i mange materialer

Spiseborde og skriveborde har normalt en standardhøjde. Det gør det lettere for dig, for så passer de altid til de stole, du vil bruge til, som du kan vælge efter, hvad der passer til din stil lige som med bordet. Stueborde kommer derimod i mange højder, og her er det en smagssag. Nogle foretrækker de helt lave og meget moderne stueborde. Andre foretrækker dem, der er højere, fordi det er lettere at nå.

En anden ting borde har til fælles er, at de er så forskellige som de er. De kan være lavet af alle typer af materialer, og det er det, der gør dem så spændende. Du har sikker din helt egen idé om, hvordan dine perfekte borde ser ud. Derfor er det rart med en forretning, hvor du kan finde alle typer og til alle rum, der er moderne og nemme at holde.

Få billige borde i moderne design

De fleste forbinder ikke noget som billige borde med lækkert design og stilfuldt udseende. Men denne kombination findes, og du kan gøre dit hjem smukt for få penge. Det er vigtigt at have et hjem, der er smukt og indbydende for både dig og dine gæster, for det giver en god fornemmelse. Moderne møbler er også med til at give det et luftigt og nordisk udseende, der passer perfekt til alle danske hjem.

Hvis du gerne vil forny dit hjem og har besluttet, at det rigtige sted at starte er med nye borde, så er BIVA stedet for dig. Ikke kun finder du alle typer af borde, de er også billige og flotte. Hvis økonomien er lidt stram, er det heller ikke en hindring, for her har du selvfølgelig mulighed for rentefri afbetaling når du finder de borde og andre møbler, der falder i din smag.