Velkommen til BIVA - Danmarks billigste møbelhus!

Dagligstue

Skal dagligstuen piftes op?

Forandring fryder. Står du og mangler et møbel til dagligstuen, eller ønsker du blot at friske din nuværende indretning op med noget nyt? I vores sortiment kan du vælge imellem et væld af møbler i klassisk, moderne og retrodesign, der er yderst velegnede til dagligstuen. Uanset om du søger en sofa, et sofabord, en reol eller noget helt fjerde, så kan du finde det her.

1 til 100 af 1131

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10

1 til 100 af 1131

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10

 

Northe U-sofa

 

Møbler til hele dagligstuen

Når du handler hos Biva, får du stilfulde møbler til dagligstuen i funktionelt og prisvenligt design. Vi kan f.eks. tilbyde dig en rummelig chaiselongsofa i kvalitetsdesign betrukket med slidstærkt, strukturvævet tekstil, eller en mindre 3 pers. sofa. el. 2 personers sofa i flot retrostil med knapper og skrå ben i lyst egetræ. Har du behov for ekstra plads til hele familien, så har vi også mange modeller, der imødekommer dit behov. Vælg f.eks. en ekstra stor hjørnesofa eller en U-sofa, hvor du og din familie får ideelle betingelser for at flade helt ud og nyde hinandens selskab. God komfort er et must i en lænestol, da det er et møbel, hvor der tilbringes masser af timer. Du vil naturligvis gerne sidde komfortabelt og have god rygstøtte, når du læser avisen eller en god bog? Vi kan tilbyde dig klassiske og moderne lænestole med særdeles god siddekomfort og rygstøtte - med eller uden fodskammel, så du kan sidde op i timevis uden af få ondt i ryggen eller nakken. 

Praktiske og elegante møbler til opbevaring

Opbevaringsmøbler skal være funktionelle, så du nemt kan opbevare og organisere dine ting og dermed undgår rod og uorden i boligen. Men designet skal også gerne være tiltalende og lækkert. Vores møbler til opbevaring er udført i praktisk og moderne design med flotte og indbydende former, der giver hjemmet en stemningsfuld atmosfære. Bøger er ihøj grad med til give dagligstuen hygge og atmosfære. Hos os kan du findet et stort udvalg af prisvenlige vægreoler og bogreoler i forskellige farver størrelser og materialer, så du kan opbevare dine bøger med stil og sætte et personligt præg på indretningen. Derudover har vi også samlet et væld af tv-borde, skænke og vitriner - alle udført i smart og praktisk design. Lad dig inspirere og find præcis dét møbel, du mangler.