Flotte og funktionelle møbler til hjemmet

Hos Biva Møbler har vi gjort det let for dig at handle møbler online. Et væld af store som små, høje som lave, flotte som funktionelle møbler er i vores sortiment og udvalget er stort. Ens for dem alle er dog den høje kvalitet og de altid favorable priser, som vi frister med, når du handler hos os.

1. Billige møbler
2. Stilfulde designs
3. Høj kvalitet
4. Hurtig levering

Der er mange fordele ved at handle hos os. Vi har ikke alene sørget for noget for enhver smag og enhver stilart - vi har også sørget for, at du kan vælge imellem mange forskellige materialer, farver og former.

Det bliver aldrig kedeligt at shoppe hverken stort eller småt hos os, og vores mange beskrivelser med mål og dimensioner på hvert produkt giver dig rig mulighed for at sikre, at netop det møbel, som du kigger på matcher din stil og den plads i hjemmet, som du har i tankerne.

Altid stilfuld design

Der er tænkt på alle de rigtige ingredienser, når du handler lækkerier til din bolig. Uanset om du køber til teenageren, der er ved at flytte hjemmefra, eller du køber til familiens yndlingsrum, hvor alle samles mange timer om dagen, så kan du her finde masser af spændende designs i både stilfuld udformning og med fokus på stor funktionalitet.

Den rette indretning kan gøre en stor forskel i dit hjem - ikke alene for, hvordan rummet ser ud, men også for, hvordan stemningen bliver i rummet.

Farvesammensætning, materialer og ikke mindst størrelsen på den reol, sofa eller bord, som du vælger kan være med til at gøre dit hjem mere praktisk, hyggeligt og imødekommende.

Gå på opdagelse i spændende møblement til bl.a.:

• Dagligstue
• Spisestue
• Soveværelse
• Børneværelse
• Entre og bryggers
• Kontor

Dertil kommer vores store udvalg af sofaer, sofaborde og Tæpper. Der er dømt rig mulighed for forkælelse til alle hjemmets rum.

Find den stil, der matcher dig og dit hjem, og glæd dig over alle de muligheder, der er for at indrette og dekorere med stilfulde designs fra populære mærker til priser, hvor alle kan være med.

Uanset dit valg af produkt og uanset budget, så har vi gjort det let for alle at handle ind til hjemmet eller kontoret, når der handles hos Biva. Vi tilbyder nemlig attraktive finansieringsmuligheder.

Mulighed for rentefri betaling

Det behøver hverken at være svært eller umuligt at handle møbler, der ofte er nødvendige for at hjem og familie kan fungere optimalt. Et rart sted at sidde og hygge sammen i dagligstuen, et sted at spise den tilberedte mad, hvor der er god plads og masser af latter omkring bordet eller et praktisk sted at opbevare bøger, nipsting eller overtøj - du finder det hele hos Biva.

Vi tilbyder vi ikke alene lave priser - vi tilbyder også mulighed for:

• 0% i renter
• 0 kr i udbetaling
• 14 dages returret

Vores rentefri afbetaling giver dig mulighed for at handle præcis, når der er behov for det. Det kalder vi god service. Vi ved nemlig, at der skal mange ting til for at skabe et hjem, der fungerer godt i dagligdagen. Køb møbler på nettet, og spar dig selv for besværet med at fragte dem hjem. Vi frister med hurtig levering og altid god service, når du handler hos os.

FOKUS PÅ KVALITET

Hos BIVA finder du et af landets største udvalg af møbler til alle hjemmets rum. Vores alsidige varesortiment rummer tusindvis af funktionelle møbler i stilfuldt og moderne design

Se åbningstider m.m.