Velkommen til BIVA - Danmarks billigste møbelhus!

Continental 800 m. Latex top - 140 cm

Mål: H: 63 x B: 140 x D: 200 cm
Nordahl 800 continental er en særdeles komfortabel kvalitetsseng med fast liggekomfort udført i et eksklusivt design. Denne helstøbte seng yder kroppen optimal støtt...

Nordahl 800 continental er en særdeles komfortabel kvalitetsseng med fast liggekomfort udført i et eksklusivt design. Denne helstøbte seng yder kroppen optimal støtte natten igennem samtidigt med at den tilfører soveværelset et iøjefaldende og indbydende look.


Stilfuldt design
Boxmadrassen er bygget på en stabil træramme og udstyret med multi pocketfjedre og 7-komfortzoner, som giver en ergonomisk afstemt støtte, der former sig præcist efter kroppens former. Pocketfjedrene arbejder uafhængigt af hinanden og de mange fjedervindinger og den tøndeformede konstruktion giver en yderst behagelig fjedereffekt.


Multipocket-fjedre og 7 komfortzoner
Springmadrassen har ligeledes pocketfjedre og 7 komfortzoner, som i samspil med boxmadrassens affjedring, sikrer kroppen optimal trykaflastning de vigtigste steder - f.eks. skulder og hofte. Madrassen er betrukket med slidstærkt og tykt strikket bolster, der giver overfladen en elegant finish. Betrækket er vaskbart ved 60 grader. 
Sengens sider er beklædt med smart koksgråt møbelstof, der giver en flot og eksklusiv kontrast til den hvide quiltede top.


Ekstra komfortabel topmadras
Topmadrassen er udstyret med en særdeles komfortabel og trykaflastende kerne af åndbar latex-skum, som leder overskydende varme væk fra kroppen. Åndehullerne i det slidstærke og bløde bolster gør desuden at madrassen føles meget behagelig.

Sengen er inkl.: Boxmadras, springmadras, topmadras og 10 cm høje runde stålbørstede ben. Bemærk: Gavlen er et tilkøbsprodukt. 

Varenummer: 013430

Klar på lager:

Ca. 3-5 uger

Leveringsinformation
7.296.-

PRIS PR. STK

Pris pr. stk.

Specifikationer

Yderligere information

Varenummer: 013430
Denne model er udstillet i følgende butikker: Kun online
Polstring Polyether skum
Fjedring Bonell fjedre, Pocket fjedre
Bruttovægt 0
Kubikmeter 1,48
Colli antal 4
Enheder per colli 1
Bredde (cm) 140
Dybde (cm) 200
Højde (cm) 63
Liggedybde (cm) 200
Liggebredde (cm) 140
Liggekomfort Fast
Saml selv produkt Nej
Vedligeholdelse

Læs mere her.

Luv højde 0

Plejeprodukter

Forlæng levetiden af dit nye møbel med kærlig pleje