Velkommen til BIVA - Danmarks billigste møbelhus!

Continental 1000 m. celcius top - 140 cm

Mål: H: 64 x B: 140 x D: 200 cm
Nordahl 1000 continental seng med ekstra fast liggekomfort og celcius top i suveræn kvalitet. Når kun det bedste er godt nok. Vil du opnå følelsen af total restitution og a...

Nordahl 1000 continental seng med ekstra fast liggekomfort og celcius top i suveræn kvalitet.
Når kun det bedste er godt nok. Vil du opnå følelsen af total restitution og afslapning, når du sover, så er denne helstøbte luksus seng en ideel løsning, der helt sikkert vil leve op til dine forventninger.


Stilfuldt design
Sengens fundament udgøres af en dobbeltfjedret boxmadras bygget på en 12 cm høj træramme med ergonomisk afstemte multi pocketfjedre i overkernen og bonell fjedre i underkernen, hvilket stabiliserer basen for de overliggende madrasser. Fjedrene er inddelt i 7 komfortzoner, så din krop får en præcis ergonomisk afstemt støtte.


Multipocket-fjedre og 7 komfortzoner
Den vendbare springmadras er udstyret med multipocket fjedre inddelt i 7 komfortzoner som sammen med boxmadrassens affjedring sørger for, at din krop er sikret et ekstra blød og stabil komfort.


Ekstra komfortabel topmadras
Siderne på sengen er beklædt med smart sort og sølvnistret møbelstof og toppen er stilfuldt udført i strikket hvidt tekstil indrammet af sorte kanter med fine kuvertsyninger i hjørnerne. Springmadrassens slidstærke betræk kan lynes af og vaskes ved 60 grader,

Topmadrassen fuldender sengens helt igennem suveræne komfortniveau. Madrassen er udstyret med en tyk og særdeles behagelig trykaflastende kerne af celcius-skum, som former sig efter kroppens konturer. Madrassens betræk er aftageligt og vaskbart ved 60 grader.

Sengen er inkl: boxmadras, springmadras, topmadras og 10 cm høje runde stålbørstede ben. Bemærk: Gavlen er et tilkøbsprodukt. 

Varenummer: 013436

Klar på lager:

Ca. 3-5 uger

Leveringsinformation

Før: 8.396.-

Nu: 7.499.-

PRIS PR. STK

Pris pr. stk.

Specifikationer

Yderligere information

Varenummer: 013436
Denne model er udstillet i følgende butikker: Kun online
Egenskab 1 7 komfortzoner
Egenskab 2 Dobbelfjedret
Polstring Polyether skum
Fjedring Bonell fjedre, Multipocket fjedre
Bruttovægt 0
Kubikmeter 1,51
Colli antal 4
Enheder per colli 1
Bredde (cm) 140
Dybde (cm) 200
Højde (cm) 64
Liggedybde (cm) 200
Liggebredde (cm) 140
Liggekomfort Ekstra fast
Saml selv produkt Nej
Vedligeholdelse

Læs mere her.

Luv højde 0

Plejeprodukter

Forlæng levetiden af dit nye møbel med kærlig pleje