Velkommen til BIVA - Danmarks billigste møbelhus!

Filtrér

Tremmesenge

En af de ting, der næsten er selvskrevet på et babyværelse er en god og solid tremmeseng. Det har det været i mange år og trenden ser ikke ud til at ændre sig. Føler du, at det kniber lidt med økonomien i øjeblikket, så tilbyder vi hos BIVA rentefri afbetaling på dit køb.

Tremmesenge til de mindste

Tremmesenge er yderst populære, når der skal indrettes værelser til de mindste i familien. Det er ikke uden grund, at tremmesengen er så udbredt. For med en tremmeseng, får du ikke alene en seng, hvor den lille ligger godt og behageligt. Du får også en seng, hvor du kan være sikker på, at barnet ikke falder ud af sengen i løbet af natten. Det er en seng med en vis tryghed.

Da tremmesenge er så populære, fås de heldigvis også i mange forskellige udformninger og størrelser. Så ligegyldigt om du skal købe en tremmeseng, der skal kunne stå i soveværelset ved siden af din egen seng eller om du køber en tremmeseng, der skal sættes direkte ind på børneværelset, har du mulighed for at finde den helt rigtige model her hos os. Vi står også gerne klar med råd og vejledning.

Vælg rigtigt med tremmesenge

De fleste tremmesenge kan tilpasses børnenes alder og behov. Hvis du skal bruge din nye tremmeseng til et spædbarn eller en baby, kan du med fordel sætte bunden op i sengen. Derved ligger barnet i den øverste del af sengen, så du ikke skal bukke dig så langt ned, hver gang du skal tage den lille op. Vi ved jo alle, at det kan være rigtig mange gange, at den lille skal op af sengen.

Hvis din lille pus er lidt større, kan bunden i tremmesengen sænkes ned. Derved får du en seng med høje sider. Det er med til at hindre, at det lille barn falder ud af sengen eller stikker af, hvis barnet ikke kan eller vil sove mere. Vores senge er alle i stilrene designs og flere modeller fås med flotte motiver, så du kan få en seng, der passer lige til din stil.

Billige tremmesenge i høj kvalitet

Hvis du er på jagt efter den helt rigtige tremmeseng, der både skal være i god kvalitet, men også være til at betale, så er du kommet til det helt rigtige sted. For hos BIVA finder du et stort udvalg i stilfulde tremmesenge i god kvalitet. Fællesnævneren for alle sengene er, at de ikke alene er gode at sove i, de er også gode for din pengepung, da de er billige.

Så gå på jagt i vores store udvalg af tremmesenge, der alle er udført i højeste kvalitet samt lækre og tidssvarende designs. Hvis du oplever, at der er lidt lavvande i kassen i øjeblikket, skal du ikke lade det afholde dig fra at købe din nye seng, for her hos BIVA tilbyder vi nemlig rentefri afbetaling på dit køb. Vi tilbyder oven i købet 30 dages fuld returret på dine nye møbler.