Velkommen til BIVA - Danmarks billigste møbelhus!

Filtrér

Højsenge

Højsenge er intet mindre end geniale, hvis du skal indrette et værelse, hvor du vil udnytte kvadratmeterne optimalt. En højseng giver nemlig mulighed for at udnytte pladsen under sengen også. Føler du, at det kniber lidt med økonomien i øjeblikket, så tilbyder vi hos BIVA rentefri afbetaling på dit køb.

3 vare(r)

pr. side

3 vare(r)

pr. side

Højsenge til værelset

Hvis du har prøvet at indrette et børneværelse, ved du også, at en seng tager utrolig meget plads. Plads du måske gerne ville have brugt til noget andet, hvis du havde haft muligheden. Men du har muligheden. For hvorfor ikke indrette børneværelset med en højseng? På den måde, får du mulighed for at bruge den plads, hvor senge står hele to gange. Du får både en seng, men under sengen er pladsen stadig tilgængelig.

Med de smarte højsenge fra BIVA, kan børnene frit spil i hele værelset. For al gulvpladsen kan inddrages i legen, også den plads, der er inde under sengen. Der er nemlig stadig "højt til loftet" inde under senge. Hvis du vil sætte lidt skub i fantasien, så har vi nogle fantastiske sider, der kan sættes på senge, så de bliver skræddersyet til leg for den lille ridder, prinsesse eller måske ligefrem pirat, der bor på værelset.

Stort udvalg i højsenge

Står du og skal til at indrette et børneværelse? Så finder du et stort udvalg i fine højsenge her hos BIVA. Fælles for vores højsenge er, at de er udført i god kvalitet og byder på en god komfort. Men ikke nok med det. Vores senge er også lavet, så de er lette at holde og rengøre. Derved håber vi på, at du har en flot seng i mange år frem.

De fleste børneværelser har ikke for meget plads til at lege på - og slet ikke, hvis du spørger børnene selv. Derfor kan det være en stor fordel at indrette børneværelset med en højseng. For på den måde, går der ikke god gulvplads til spilde, når der skal placeres en seng i rummet. Pladsen under sengen kan ligefrem være den bærende del i lege på værelset. For med de mange flotte udsmykninger, danner de den perfekte ramme.

Billige højsenge i god kvalitet

Hvis du er på jagt efter den helt rigtige højseng, der både skal være i god kvalitet, men også være til at betale, så er du kommet til det helt rigtige sted. For hos BIVA finder du et stort udvalg i behagelige højsenge i god kvalitet. Fællesnævneren for alle sengene er, at de ikke alene er gode at ligge i, de er også gode for din pengepung, da de er billige.

Så gå på jagt i vores store udvalg af højsenge, der alle er udført i højeste kvalitet samt lækre og tidssvarende designs. Hvis du oplever, at der er lidt lavvande i kassen i øjeblikket, skal du ikke lade det afholde dig fra at købe din nye seng, for hos BIVA tilbyder vi nemlig rentefri afbetaling  på dit køb. Vi tilbyder oven i købet 30 dages fuld returret på dine nye møbler.