Dette er en demoshop. Ordrer afgivet igennem denne shop vil ikke blive gennemført.

Velkommen til BIVA - Danmarks billigste møbelhus!

Filtrér

Etagesenge

Har du besluttet dig for, at det skal være nu, der skal gøres noget ved børneværelset? Så er du det rette sted, for vi ved hvor svært det kan være at få det hele til at hænge sammen - især for børnefamilier, hvor det økonomiske godt kan være en stor udfordring. Men bare rolig, for her får du rentefri afbetaling på dine køb.

2 vare(r)

pr. side

2 vare(r)

pr. side

Etagesenge til husets små

Hvis du står for at skulle renovere børneværelset lidt, kan det godt være svært lige at finde ud af, hvad der passer bedst til jeres behov. Det skal jo helst gerne være noget, som ikke kun er praktisk - det må også gerne være pænt, passe til resten af boligen og være til glæde for de små i lang tid. En ideel løsning kunne være at vælge køjesenge, da de er meget pladsbesparende.

Køjesenge - eller etagesenge, som de også bliver kaldt, er den bedste løsning til de værelser, hvor at pladsen er lidt knap. Fordelen med dem er nemlig, at de fylder i højden i stedet for i bredden, og det giver en masse gulvplads, som så kan udnyttes til f.eks et par skriveborde eller nogle legetøjskasser. Endnu en fordel ved disse senge er, at de små er vilde med dem, fordi de synes, at de er sjove at sove i.

Vælg de bedste etagesenge

Når man skal vælge møbler, er der altid mange overvejelser at skulle gøre sig, inden man køber. Det gælder selvfølgelig også, når det drejer sig om møblementet til børneværelset. Her er det vigtigt at vælge møbler der er solidt bygget, for de skal kunne tåle lidt af hvert - også vild leg. Derudover er det en god ide at prioritere dem der en nemme at gøre rene, sådan at det ikke er noget drama, hvis at der spildes noget på dem.

Det kan godt være svært at finde de møbler, som både er solide, praktiske og samtidigt stilfulde. Men ikke her hos os. Vi sætter en ære i at lave møbler i høj kvalitet, som samtidigt er tidssvarende og kan passe til alle hjem - uafhængigt af stilen. Derfor er vores etagesenge også lavet i materialer, som er lette at holde rene, da det let kan ske, at det bliver spildt drikkelse, eller der kommer nogle fedtede fingre på dem.

Billige etagesenge i høj kvalitet.

Alle elsker at kunne vise et flot og stilfuldt hjem frem - samtidigt med at det er funktionelt og praktisk for os selv i hverdagen. Men pengene hænger ikke på træerne - og da slet ikke når, at man har små børn. Derfor gør vi meget ud af at lave møbler der af god kvalitet, men overskuelige at betale. Det samme gælder vores etagesenge, som både er gode og billige, sådan at alle kan have et skønt børneværelse.

Er økonomien trang, er der også mulighed for at vælge at få rentefri afbetaling på de møbler, som du køber her hos os. Det gælder selvfølgelig både her på vores hjemmeside og i vores fysiske forretninger. I tilfælde af at du synes, at du godt kunne bruge lidt vejledning til dine køb, så kan det anbefales, at du besøger den nærmeste BIVA butik. Der vil vores venlige medarbejdere være glade for at kunne være dig til hjælp.