Velkommen til BIVA - Danmarks billigste møbelhus!

Enkeltsenge

Ligegyldigt hvor lille eller stort et værelse er, så er der altid plads til en enkeltseng. Lige netop derfor er en enkeltseng ofte svaret på indretningsbønnerne, når der skal indrettes værelser. Føler du, at det kniber lidt med økonomien i øjeblikket, så tilbyder vi hos BIVA rentefri afbetaling på din nye enkeltseng.

12 vare(r)

pr. side

12 vare(r)

pr. side

Enkeltsenge til alle formål

En enkeltseng behøver slet ikke være lig med en enkel seng. For du kan sagtens købe en seng, der er beregnet til én person, men hvor der ellers ikke er noget enkel over den. Du kan nemlig både få enkeltsenge med smarte detaljer til teenagebørnene eller de voksnes soveværelser. Hvis det er et børneværelse, hvor du har behov for en seng, findes der også mange fine senge, der passer perfekt hertil.

Når du skal indrette et børneværelse, er der ikke mange ting, der kan lyde mere kedeligt i børneører end en seng. Men hvorfor ikke købe en enkeltsenge, der er designet til at passe ind på både børnenes værelser og i deres fantasi. For en enkeltseng i børneværelset kan da lige så godt både være en seng og en hule eller en seng og en bil på samme tid. Hvorfor skal det være enten eller?

Stort udvalg af enkeltsenge

Hos BIVA finder du et stort udvalg i flotte og funktionelle enkeltsenge. Vi har både smarte enkeltsenge, der er beregnet til overnattende gæster. Disse kan slås sammen, når de ikke er i brug, så de ikke optager plads. Men vi har også flere smarte enkeltsenge, der er som skræddersyet til små prinser og prinsesser. For hvorfor ikke vælge en fed seng til børneværelset, der også kan bruges til sjov og leg i løbet af dagen?

Fælles for alle vores senge er, at de er udført i god kvalitet og er nemme at rengøre. Derved får du ikke alene en seng, der kan holde til at blive brugt, men også en seng, der kan holde sig pæn i år efter år. Vi lægger også meget vægt på vores design, så ligegyldigt om du leder efter en smart seng til børneværelset eller en stilfuld seng til teenageren, er du kommet til det rette sted.

Billige enkeltsenge i god kvalitet

Hvis du er på jagt efter den helt rigtige enkeltseng, der både skal være i god kvalitet, men også være til at betale, så er du kommet til det helt rigtige sted. For hos BIVA finder du et stort udvalg i behagelige enkeltsenge i god kvalitet. Fællesnævneren for alle sengene er, at de ikke alene er gode at ligge i, de er også gode for din pengepung, da de er billige.

Så gå på jagt i vores store udvalg af enkeltsenge, der alle er udført i højeste kvalitet samt lækre og tidsvarende designs. Hvis du oplever, at der er lidt lavvande i kassen i øjeblikket, skal du ikke lade det afholde dig fra at købe din nye seng, for hos BIVA tilbyder vi nemlig rentefri afbetaling på dit køb. Vi tilbyder oven i købet 30 dages fuld returret på dine nye møbler.