Velkommen til BIVA - Danmarks billigste møbelhus!

Børnesenge

Hvis du står i en situation, hvor det ikke er muligt eller bekvemt for dig at betale dit barns nye seng kontant, så fortvivl ej. Du kan roligt købe den, når behovet opstår, og først senere afdrage med en rentefri afbetaling. En god seng og en god søvn er jo det vigtigste.

25 vare(r)

pr. side

25 vare(r)

pr. side

Lækre børnesenge til guldklumpen

Når barnet vokser fra sin tremmeseng, og skal over i en juniorseng, er der gode ting at overveje, inden du køber sengen. Hvis du vælger en oplagt småbørnsseng med børnemotiv og udskæringer, kan du forvente at dit barn senere, vil få lyst til en anden og måske mere alderssvarende seng. Men senge til børn, især småbørn er noget så søde, og dit barn vil med garanti elske at sove i en sådan.

Den oplagte drengeseng er for eksempel en af dem, som har form som en bil. Måske endda en racerbil eller den fedeste brandbil, som man også kan klatre på. Ved disse børnesenge, bliver det ikke kun et sted, hvor børnene skal sove, men også et sted, hvor de og deres venner kan lege uendeligt mange lege. Hvad med et piratskib? Der er jo ingen grænser for, hvor det kan sejle hen på eventyr.

Børnesenge i flere designs

Til den lille prinsesse vil det være oplagt med en yndig Bella prinsesseseng. Biva har en hel serie af Bella-møbler, så der kan skabet et helt univers til flere års leg. Både dit barn og dets venner vil elske at lege på værelset. Måske flyves der til ønskeøen om natten. Der er feer, stjerner, lilla og lyserød klar til drømmeland. Det kunne også være den søde Roma-seng, der også kan bruges som legehus.

Skal det være lidt mere praktisk i forhold til, hvor længe dit barn skal bruge sengen, kan du vælge en stilren og tidsløs seng. Det kan for eksempel være en Lily-seng. I den kan barnet ligge til det er voksent. Der er god plads til opbevaring under sengen i form af skuffer, skabe og hylder. Designet passer til enhver stil, så det er kun madrassen, som du skal tænke på.

Billige børnesenge i Biva

Børnesenge er ofte dyre, og du vil se mange steder, at pris og kvalitet følges ad. Men sådan er det ikke hos Biva. He kan du få en bred vifte af billige kvalitets møbler i mange forskellige designs. Der er senge for enhver smag, og du kan med garanti finde en god seng, som passer til både dig og dit barn. Tjek udvalget og prøv dem eventuelt i din lokale Biva.

At indrette et børneværelse, kan hurtigt løbe op økonomisk. Der er en del møbler, som skal indkøbes. Men vidste du, at hos BIVA kan du købe alt det, du skal bruge med rentefri afbetaling? Det giver dig en enorm økonomisk frihed, da du dermed kan afdrage i dit eget tempo efterfølgende. Dermed kan du købe ind, når du står, og har et behov, og derefter vente med betalingen, til du har bedre råd.