Velkommen til BIVA - Danmarks billigste møbelhus!

Filtrér

Kasser

Kasser er så meget mere end bare det, som du har til dine ting på loftet eller i kælderen. Tit har vi og også børnene en masse ting og i stedet for, at det hele roder, så kan du pakke det i smukke kasser. Dem kan du købe med rentefri afbetaling og få et ryddeligt hjem.

1 vare(r)

pr. side

1 vare(r)

pr. side

Dekorative kasser til hele hjemmet

Hvis du åbner dine skuffer, så vil der i hvert fald i nogle af dem være en del rod og måske også på hylderne og reolerne. Her er det, at kasser er en rigtig god løsning. I stedet for, at alt fra kuglepenne og papir til bøger og magasiner kommer til at flyde, så kom det i kasser. Kasser ser rigtig flotte ud i en reol eller på en hylde, og gør det nemt at holde orden i det hele.

Man kan også bruge kasser i køkkenet, hvor det kan være rart at have forskellige småting samlet i skabene. Det gør også rengøring lettere - Uanset hvor du bruger dem henne. Find gerne nogle store og mere robuste til børneværelserne, så at de kan rumme meget legetøj. En fordel til er, at ved at bruge dem til småting, risikerer ingen at træde på små figurer eller spidse dukkesko, når der er mørkt.

Kasser er en praktisk løsning

Kasser i forskellige former for pap og karton fås med mange mønstre - både med og uden låg. Tit er de så smukke, at de kan stå fremme og være et dekorativt element mere i din bolig. Der er også praktiske kasser i plastik med hjul under, der kan køres ind under sengen som ekstra opbevaringsplads og som er nemme lige at hive ud, når de skal bruges. Dem uden hjul kan nemt stables, og er gode til det, som bare skal opmagasineres.

Kasser med låg i alle størrelser har den store fordel, at de er lette at vedligeholde, og eftersom de er lukket tæt til, skal du heller ikke bekymre dig om det, der er nede i dem, for det ligger både rent og tørt. Har de ikke noget låg, så er de også nemme lige at vaske af, og de er praktiske til alt lige fra legetøj til sko og værktøj.

Billige og meget praktiske kasser

Mange vil bemærke, hvis der roder hjemme hos dig, men ingen vil tænke over, hvis du har mange pæne kasser stående. Som så meget andet, så fås de i mange prislejer, men de billige er lige så gode som de dyre, så hvorfor betale for meget? Du skal tænke på, hvad de skal bruges til, og hvilke formål de skal have, for det er det vigtigste, når det kommer til stykket

Om du er til kasser i træ, som du kan bruge som reoler, om du kan lide bed rollers til under sengen, eller om du er til smukt dekorerede kasser til stuen og soveværelset - så finder du det største udvalg og de bedste priser her hos BIVA. Her kan du handle og vælge at få rentefri afbetaling. Sådan at du nemt kan indrette alting efter både dit hoved og din økonomi.