Dette er en demoshop. Ordrer afgivet igennem denne shop vil ikke blive gennemført.

Velkommen til BIVA - Danmarks billigste møbelhus!

Filtrér

Pusleborde

Hvis det kniber for dig med at betale dit nye puslebord kontant, så bare tag det helt roligt. Du har nemlig mulighed for at købe dit drømmebord med rentefri afbetaling. Så kan du ganske nemt afdrage over en længere periode, og du vil nærmest ikke mærke det i dit budget.

2 vare(r)

pr. side

2 vare(r)

pr. side

Pusleborde til baby

Når du venter dig din kommende lille guldklump, så går redebygningen i gang i dit hjem. Der er i sagens natur rigtig mange overvejelser du skal gøre dig, og mange ting, som du skal tage stilling til. En baby kan kræve en hel del udstyr. Foruden en masse tøj, pusleting, barnevogn og så videre, så er der også de praktiske møbler, som er gode at have til opbevaring og bleskift.

Et puslebord er derfor en god ting af have. I det er der plads til babyens plejeudstyr og tøj, men vigtigst er, at alle bleskiftningsremedier er klar lige ved hånden, så baby hurtigt kan komme af med de fyldte bleer. Pusleborde gør at din baby kommer op i en god arbejdshøjde for dig. Det er godt med en god arbejdsstilling, da der er virkelig mange bleskift i vente. Så skån ryggen med et godt "arbejdsbord.

Pusleborde fra BIVA

Et praktisk puslebord er for eksempel BIVAs Elias. Det er et skab med en pusleplads ovenpå. I skabet er der god plads til opbevaring af alt fra tøj til bleer. Det har både åbne og lukkede rum, samt sødt motiv på skabslågerne. Ovenpå skabet er der en pusleplads med forhøjede sider, som giver ekstra sikkerhed. Puslepladsen kan afmonteres, således at puslebordet kan bruges som skab på børneværelset, når barnet ikke længere bruger ble.

Et andet rigtig godt puslebord er BIVAs Teddy. Det er et enkelt og meget praktisk design, som er tidløst og passer ind i enhver stil. I det er der ligeledes god plads til pusleudstyr og andet. Det har låge for den ene halvdel og åbne hylder i den anden halvdel. Overfladen er stor, så det er intet problem, når barnet vokser. Det har en god arbejdshøjde og god plads at pusle på.

Billige pusleborde hos BIVA

Hvis du ønsker at købe et spritnyt puslebord, kan det hurtigt blive et ret dyrt indkøb. Men faktisk behøver det ikke at være så dyrt, som man kan frygte. Her hos BIVA kan du nemlig vælge mellem flere billige pusleborde, som er lavet i god kvalitet og flotte designs, der vil passe ind i enhver stil. Du får altså virkelig god kvalitet for pengene og møblerne kan bruges på børneværelset efter endt bletid.

At bygge rede og købe ind til den kommende baby er en dyr engangsbetaling, hvis du ønsker nyt og lækkert udstyr til dit barn. Derfor kan det godt være en smule ødelæggende for dit budget. Men fortvivl ej. Hos BIVA kan du nemlig købe alt, hvad du skal bruge med rentefri afbetaling. Det giver luft i din økonomi.