Velkommen til BIVA - Danmarks billigste møbelhus!

Filtrér

Væglamper

Det er så vigtigt, at du har ordentligt lys alle steder i din bolig. Det er med til at sikre, du hurtigt og let kan bevæge dig rundt og at du ikke skal sidde og anstrenge øjnene for at læse eller se fjernsyn. Det er faktisk mere vigtigt, end vi går og tror i hverdagen og specielt i den mørke tid. Se vores udvalg af væglamper herunder.

23 vare(r)

pr. side

23 vare(r)

pr. side

Få godt lys ved sofaen med væglamper

Der er mange som tilbyder lamper, der er endnu flere, som producerer lamper, og der er utallige designere, som du kan vælge imellem til både mange og få penge. Men noget af det, som de alle har til fælles, er at de ofte producerer lamper, som har fokus på lyskildeværdien. Det er vigtigt, at væglamper er både funktionelle og samtidig også er med til at give et godt billede af design og stil, fordi den, som alt andet du har på væggen, også er en prydgenstand.

Vi skal bruge lys derhjemme, og med de mange forskellige lamper på markedet, så der er muligheder nok. Men for mange, så er væglamper klart den bedste løsning. De giver et dejligt lys, og der er også muligheden for at få lys og noget pænt kombineret på væggen. Desuden så vil der ofte være mulighed for at tænde lampen på selve ledningen, så der vil altid være lys lige ved hånden, der hvor du sidder eller måske ligger, for det er normalt med en lampe eller to på væggen ved sengen.

Glæden ved lamper på væggen

Der er mange forskellige materialer, som bliver brugt til væglamper. Det kan være træ, stål med forskellige former for legeringer, så de har den farve som passer bedst til lampens skærm, glas, plast eller noget helt andet. Selve skærmen kan også være i forskellige materialer, fra stof til stål. Størrelsen på lamper varierer en del, men det er de færreste, som er store, for de skal jo gerne kunne hænge på væggen og ikke stikke alt for langt ud i lokalet.

Når du skal vælge lamper, så er der mange gode grunde til at kigge på væglamper, hvis det er til et sofaarrangement, hvor der er behov for at have lys over hele området, uden at de skal skæmme billedet på fjernsynet. Eller det kan være, det er til et mindre rum, hvor der ikke er så god plads, der vil det også være et rigtig godt valg. Det er også et godt valg, hvis du vil have lampen tæt på.

Væglamper, der er både pæne og billige

Der er mange, der kigger på både kvalitet, design og pris, når det kommer til valg af ting til hjemmet som væglamper. Der er ikke noget bedre, end et rum, der er godt oplyst, men stadig er hyggeligt, om det er stuen eller soveværelset, og det er her lys på væggen, der bliver til din egen personlige kunst, kommer ind i billedet. Udtryksfulde og moderne lamper behøver heller ikke være dyre, for der er mange billige på markedet, der kan understrege din personlige stil.

Her hos BIVA kan du finde mange billige væglamper, som har alt det, du kan ønske dig. Flot design og mulighed for at bruge en spændende og anderledes pære oveni, som kan være med til at give et rum en spændende kant eller bare et rigtig godt lys. Det er nemlig en lampe, der er et rigtig godt alternativ til bare at have en klassisk loftslampe eller en lampe, der står på et bord eller i en vindueskarm.